samurajowe zakupy
Moderator: Albert_N
samurajowe zakupy
Witam wszystkich po długiej przerwie, może ktoś słyszał o jakimś samuraju do motania za rozsądne pieniądze
Gdzie się obejrzeć autek sporo, ale wszędzie lipa, a zadupcać 500km tylko po to żeby właścicielowi ryjek oklepać mi się nie uśmiecha. Jeżeli zna ktoś kogoś kto się chce pozbyć proszę o info.

SAMURAI 1,3 '89 - sprzedany, idzie zima nowy będzie
Ty wiesz gdzie szukac, al chyba nie myslisz ze ktos Ci da namiary na suke za bezcen w idelanym stanie, bo tak wywnioskowalem, ze tego sie wlasnie spodziewasz.
Suzuka jest moja a nie dziadkowa, jak chchesz byc dokladny to byla nawet Globowa. a EX-dziadkowa rowniez.
krotko, jelsi szukasz czegos super extra za 5 tysito musze Cie zmrtwic, mozesz dlugo szukac i bezowocnie, jak dasz 10-13 to jest aktualnie kilka ciekawyhc wozow na sprzedaz

Suzuka jest moja a nie dziadkowa, jak chchesz byc dokladny to byla nawet Globowa. a EX-dziadkowa rowniez.
krotko, jelsi szukasz czegos super extra za 5 tysito musze Cie zmrtwic, mozesz dlugo szukac i bezowocnie, jak dasz 10-13 to jest aktualnie kilka ciekawyhc wozow na sprzedaz

-
Re: samurajowe zakupy
Była w "ciekawych ogłoszeniach" dwa tygodnie temu.. 1800 zł ...BREMBO pisze:ktoś słyszał o jakimś samuraju do motania za rozsądne pieniądze.
http://img224.imageshack.us/my.php?imag ... uzajt4.jpg
Karwa dowcip istotnie udany, Marcin jeżeli sądzisz że szukam samochodu w świetnej kondycji za 5kpln to chyba średnio się znamy, za ostaniego dałem ponad 10kpln i włożyłem ok 4kpln, pierwszy kosztował 3,5kpln w efekcie 10 kpl więc z całym szacunkiem daruj sobie ale wiem czego szukam,
kasa marna, auto do roboty, tak napisałem
kasa marna, auto do roboty, tak napisałem
SAMURAI 1,3 '89 - sprzedany, idzie zima nowy będzie
hehe, chcialem wybadac poziom Twego cisnienia
tak wiec :
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3052400
to jest jedyny ktory na chwile obecna wapda w oko...
chcesz auta to tym bym sie zainteresowal

tak wiec :
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3052400
to jest jedyny ktory na chwile obecna wapda w oko...
chcesz auta to tym bym sie zainteresowal

Polecam www.mobile.de . Szczególnie za Hanowerem stan autek zgadza się dużo bardziej z opisem niż w naszym pięknym kraju . 

samurai blaszanka 93
dokładnie - lepiej kupić golasa - każdy zawsze ma jakieś wyobrażenie jak powinien wyglądać jego samochód - musi być to super przypadek żeby każda przeróbka "gotowca" ci odpowiadała ... jest to poprostu pójście na kompromis za nie małą kase a tak za 15klocków można sobie kupić golasa za 8 klocków i zostaje nam 7 na przystosowanie go po swojemu
uwazam ze 7 to troszke malo na "wypasienie" auta.
klatka-2 tysie
opony 1,5 tysia
wyciagarka- 1,5
amory jak rancho to ok. 1 tysia
+blacharka, wycinanie itp.... moim zdaniem 7 to zadna rewelacja i nie zrobisz z kupionego trupa takiego jak w ogloszeniu
natomiast jesli komus ten rodzaj przerobki nie odpowiada to jak najbardziej nalezy szukac dalej lub budowac od podstaw, ale jesli tylko komus pasi... to interesujaca cenowo oferta i mysle, ze do ubicia bedzie ok 1.5 tysia
klatka-2 tysie
opony 1,5 tysia
wyciagarka- 1,5
amory jak rancho to ok. 1 tysia
+blacharka, wycinanie itp.... moim zdaniem 7 to zadna rewelacja i nie zrobisz z kupionego trupa takiego jak w ogloszeniu

natomiast jesli komus ten rodzaj przerobki nie odpowiada to jak najbardziej nalezy szukac dalej lub budowac od podstaw, ale jesli tylko komus pasi... to interesujaca cenowo oferta i mysle, ze do ubicia bedzie ok 1.5 tysia

ee moim zdaniem lepiej poszukaj na www.autoscout24.de lub jak kolega podał www.mobile.de i pojedz za granicę po niego , masz duży wybór, cena też nie wygórowana i wiesz co kupujesz, najczesciej jezdzil taki "starszy pan" lub cos takiego (tak ja swoj kupilem i jest w idealnym stanie)