Podniesienie Vitarki
Moderator: Albert_N
Podniesienie Vitarki
Witam
Przymierzam sie do podniesienia mojej Vitarki proszę o informacje czy wystarczy tylko naciągnąć sprężyny czy trzeba jeszcze dodawać jakieś podkładki pod nie gdzie mogę znaleźć informacje na ten temat
Pozdrawiam
Piter
Przymierzam sie do podniesienia mojej Vitarki proszę o informacje czy wystarczy tylko naciągnąć sprężyny czy trzeba jeszcze dodawać jakieś podkładki pod nie gdzie mogę znaleźć informacje na ten temat
Pozdrawiam
Piter
SUZUKI VITARA
Witam dzięki za porady ale teraz to poukładajmy z tego co piszecie oddanie sprężyn do kowala nie ma sensu myślałem ze to mi załatwi sprawę . Więc od czego założyć sprężyny do przodu a od jakiego samochodu do tyłu .
Pozdrawiam
Piter
PS.
Mieszkam w Krakowie i szukam kompana do jazdy w terenie
Pozdrawiam
Piter
PS.
Mieszkam w Krakowie i szukam kompana do jazdy w terenie
SUZUKI VITARA
TomaszRT pisze:Tutaj możesz znaleźć informacje na temat liftu Vitary.
http://suzuki.a-ng.eu/forum/index.php
Skorzystaj kolego z tego linka, poświęc 1h i wszystko Bedziesz wiedział

Lepiej pózno niz wcale
No wiesz do wszystkiego trza dorosnąć, jak narazie to dorosłem do ~30 MT, następny etap dorastania to bedzie sztywny most albo inne wozidlo ze znaczkiem "S"mdeja pisze:Tak sie dzieje wszystkim co mądrych rad nie słuchająpapas pisze: Mi też mówili ale nie posłuchałem![]()
![]()
![]()
i musiałem założyć inne![]()

Pozdrawiam
Jeśli coś jest grzechu warte, to i grzech nie spróbować...
No ale forum już wtedy było
i ludzie mądrzy pisali żeby nie rozciągać tego co mientkie
Ja z kolei troche żałuje że do samuraja kupiłem MT29 cali. Bo na Atekach 30 w zimie se radzi bez problemu. Idzie wiosna - i troche żal wkładać mniejszą opone.

Ja z kolei troche żałuje że do samuraja kupiłem MT29 cali. Bo na Atekach 30 w zimie se radzi bez problemu. Idzie wiosna - i troche żal wkładać mniejszą opone.
kiedyś VITA 2.0V6, Samuraj Coil - teraz Hyundai Terracan 2.9 32 MT, 31AT