Suzuki Samurai brak zapłonu
Moderator: Albert_N
-
- jestem tu nowy...
Suzuki Samurai brak zapłonu
Witam serdecznie wszystkich mam problem z moim samurajem a mianowicie nie mam iskry na świecach samodjagnostyke zrobiłem wybiło kod dwanaście czyli komputer nie zarejestrował zadnego błędu styki przczyściłem w kopułce i nadal nic doszedłem metodom prób i błędów do tego że przy włączonym zapłonie gdy kostka podpięta jest do cewki nie mam masy natomiast gdy tylko odłącze kostke od cewki mam i mase i prąd powiedzcie mi co to może być bo już naprawde nie wiem.
a to moze jednak padl ci komputer
uszkodzenia komputera w suzukach jest standartem.
Ja naprawiam komputery suzuk wiec jak juz bedziesz pewny ze masz problem z nim to daj znac.
Ja naprawiam komputery suzuk wiec jak juz bedziesz pewny ze masz problem z nim to daj znac.
-
- jestem tu nowy...
suzuki samurai brak zapłou
dzięki serdeczne za informacje czyli padł mi albo komputer albo czujnik hala nie wiem czy dobrze napisałem tylko pytanie co i jak sprawdzić co jest uszkodzone nikogo nie mam znajomego kto może mieć suzuki z wtryskiem a bez zamiennych części nie dam rady sprawdzić cyba że ktoś zna jakiś sposób jak sprawdzić czy to komputer czy czujnik hala