SWORZNIE PRZEDNICH PIAST
Moderator: Albert_N
SWORZNIE PRZEDNICH PIAST
Witam szanowne grono.
Czy możecie powiedzieć mi gdzie mógłbym kupić swożnie i łożyska przednich piast do suzy 413? Jestem nowy w tym temacie i będę wdzięczny za wszelkie informacje
Czy możecie powiedzieć mi gdzie mógłbym kupić swożnie i łożyska przednich piast do suzy 413? Jestem nowy w tym temacie i będę wdzięczny za wszelkie informacje
Pomysl zanim lozysko wyleci calkiem i zalatwi Ci przegub
. przerabialem to niedawno. Lozysko to z tego co pamietam 30306, koyo po 30 zl sztuka placilem. Sworznie u mnie nie byly rewelacja ale w miare, one zawsze maja luz w lozysku bo inaczej trudno byloby calosc zmontowac i rozebrac. Ale jak sa tragiczne to chyba tylko aso zostaje. U mnie most od nowosci (1987) nie robiony, lozysko padlo a sworznie jeszcze ok, moze u Ciebie tez? Swoja droga fajna mine mialby sprzedawca czesci jakbys wszedl do salonu Suzuki i powiedzial: "Dwa kingpiny do esjota prosze".

SJ 413 '87 mota sie co nieco 

Zacznij od nowych łożysk i spróbuj skasować luzy zabierając podkładki z pod sworzni.Agirre pisze:Autko ma jużswoje latka i strasznie latają koła,luzy na łożyskach że klękajcie narody więc pomyślałem że przy okazji i sworznie wymienię
Jak nie pomoże, to się odezwij. Powinienem znaleźć jakieś sworznie w ZN'ach.
ps.
Ich rozmiar jest identyczny w lj80, sj410, sj413

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.