Samurai - gumowa osłona na wale napędowym...
Moderator: Albert_N
-
Samurai - gumowa osłona na wale napędowym...
Gdzie zdobyć oryginał lub od czego zamiennik ?
Najlepiej sklep internetowy...
Najlepiej sklep internetowy...
-
ta harmonijka jest za duża, po przejeździe przez wodę zaciąga do środka a później rozciąga się i wali o podłogę (ale tylko w nieliftowanej suzuce), ja polecam harmonijkę od komar/ogar200,205Michal_R pisze:Harmonijka osłaniająca lagę przedniego widelca w MZ ETZ 250/251/150 pasuje idealnie
suzuki gsx750inazuma i plaskaty sj-cik (resory już wyklepane, opony plaskate)
Do grubych wałów jest idealna , nie wiedziałem że jest tak rozciągliwa z potrafi walić o podłogę oddaloną o jakieś 10-15cmInazuma pisze: ta harmonijka jest za duża, po przejeździe przez wodę zaciąga do środka a później rozciąga się i wali o podłogę (ale tylko w nieliftowanej suzuce), ja polecam harmonijkę od komar/ogar200,205

Komarową gumę to se mozna załorzyć na sam koniec (czyt. wieloklin) , ale to marne zabezpieczenie, chyba ze ma się cienkiego wała

-
Re: Samurai - gumowa osłona na wale napędowym...
witam
Ja w swoim zastosowałem gumową osłonę teleskopów przód od ROMETA. Są może i lekko przy długie ale idealnie pasują
U mnie cena za sztukę to 4pld 
Ja w swoim zastosowałem gumową osłonę teleskopów przód od ROMETA. Są może i lekko przy długie ale idealnie pasują