Moderator: Albert_N
Pikaaa pisze:No właśnie Fergie ;] wiem, że istnieją z automatem i tu jazda w terenie z wami by mi nie pomogła , bo slusznie kolega Galubap zauważył, że to diselek...ale pierwsze słyszę, żeby diesel miał automat![]()
![]()
Wybitnym znawcą motoryzacji nie jestem, dlatego też nurtuje mnie to jakże dziwne dla mnie ogłoszenie ;] słyszał ktoś o automatycznej skrzyni w jakimkolwiek diesel'u ?
![]()
wg AŚ4x4 miały automatyczne skrzynie:Pikaaa pisze:Źle napisałam, chodziło mi o jakikolwiek terenowy dieselek z automatem;] ...nie chce mi się wierzyć, że koleś wystawiający samochód na sprzedaż walnął takiego byka... zależy mi na potwierdzeniu, że Vitary z 97, diesel'e miały automatyczną skrzynię ;]
Dobra, to niech mnie jeszcze ktoś oświeci, od którego roku były produkowane 2.0TD i czy to przypadkiem nie była już pierwsza generacja Grand Vitar, a nie zwykłe Vitary...Dawid_K pisze:wg AŚ4x4 miały automatyczne skrzynie:
http://suzuki.a-ng.eu/obrazek.php?f=fil ... ie/AS3.jpg
pzdr
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości