sztywny most w vitarze - z czego amory?
Moderator: Albert_N
sztywny most w vitarze - z czego amory?
jak w temacie prosze o jakies sugestie , sprzężny daje z mietka 124 i nie wiem z czego dać amortyzatory , tzn. muszą nieć jak najdłuższy skok.
No tu już musisz kombinować.Pole do popisu jest.Na pewno musisz zmienić górne mocowania.Może amor od lublina?Jest kolega,który ma w Vitce sztywny przód,niech o się wypowie to sie ukierunkujesz (niestety nicka nie pamiętam)
Od czego masz ten most?
Od czego masz ten most?
Vitara Evo 1,6 8v "SMERFETA"
"Uaz ma opór powietrza jak kiosk Ruchu"
"Uaz ma opór powietrza jak kiosk Ruchu"
Może Koni amorki dopasujesz? Są regulowane, więc a nuż coś będzie pasiło... Tu masz stronkę dystrybutora: http://www.koni.com.pl/
Re: sztywny most w vitarze - z czego amory?
myszz pisze:jak w temacie prosze o jakies sugestie , sprzężny daje z mietka 124 i nie wiem z czego dać amortyzatory , tzn. muszą nieć jak najdłuższy skok.
merc 124 bedzie za twardy
amorki omega B tylko nie kombi

gg 6157522
robertsw pisze:A ja się zapytam po co taki przeszczep
Co to ma na celu zabicie czasu w garage ,nadmiar kasy czy jak
po trzech , urwanych mostach czas coś z tym zrobić , kasa akurat nie wielka , a powinno fajnie wyjść , właściwie jest już na ukonczeniu , została kwestia amortyzatorów i drążków.
jamnikowe mosty wzmocniłem profilem i grubym płaskownikiem pod głową . koła będą te same co do tej pory 31x10,5 sahary.
Re: sztywny most w vitarze - z czego amory?
dzieki sprawdze tą omege , sprężyny faktycznie są twarde , ale na starej zawieszce wiertarkowe padły na twarz / wyciągarka + dotychczasowy pancerny zderzak zrobiły swoje /slaw211 pisze:myszz pisze:jak w temacie prosze o jakies sugestie , sprzężny daje z mietka 124 i nie wiem z czego dać amortyzatory , tzn. muszą nieć jak najdłuższy skok.
merc 124 bedzie za twardy
amorki omega B tylko nie kombi