Blokada Mini Spool a jazda po czarnym????
Moderator: Albert_N
- marianek4x4
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Blokada Mini Spool a jazda po czarnym????
Witam.
Pytam jak w temacie, a dlaczego pytam ? Nasz kolega Suzus ma taką blokadę w Maja-car i musiał przejechać 300 km po asfaltach w malezji, jak to zniosą podzespoły mostu?
Pytam jak w temacie, a dlaczego pytam ? Nasz kolega Suzus ma taką blokadę w Maja-car i musiał przejechać 300 km po asfaltach w malezji, jak to zniosą podzespoły mostu?
Ale kolega się pytał o podzespoły mostuslaw211 pisze:chyba sobie jaja robicie jezdziłem czyms takim 6 miesiecy most spoko reszta tez tylko opony bardzo czesta wymiana
jak zawróciłem w lato to spalenizne zawsze czułem
na potrzeby rajdu jest ok ale na czarnym laweta

Świszcząca Suka Stage I
Projekt zakończony , jeszcze tylko kilka poprawek
Projekt zakończony , jeszcze tylko kilka poprawek

Re: Blokada Mini Spool a jazda po czarnym????
A jakie "podzespoły" masz na myśli?marianek4x4 pisze:Witam.
Wiesz wogóle co to jest i jak działa?
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
- marianek4x4
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Re: Blokada Mini Spool a jazda po czarnym????
stety wiem jak to jest zbudowane i jak to działa................Kostuch pisze:A jakie "podzespoły" masz na myśli?marianek4x4 pisze:Witam.
Wiesz wogóle co to jest i jak działa?
najlepszego na święta......