Koło zamachowe sj413
Moderator: Albert_N
Koło zamachowe sj413
Witam, potrzebuje wymiary kola zamachowego z 413, tzn srednice calkowita, srednice pod wiencem zebatym, grubosc kola, srednice powierzchni pod tarcza sprzeglowa. Nie musza byc bardzo dokladne, jesli ktos posiada pod reka takowe kolo to bede wdzieczny.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
sj 425 606468554
Re: Koło zamachowe sj413
meenia pisze:Witam, potrzebuje wymiary kola zamachowego z 413, tzn srednice calkowita, srednice pod wiencem zebatym, grubosc kola, srednice powierzchni pod tarcza sprzeglowa. Nie musza byc bardzo dokladne, jesli ktos posiada pod reka takowe kolo to bede wdzieczny.
Pozdrawiam
Nikt nie ma kola

sj 425 606468554
- marianek4x4
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
mam koło w warsztacie ,, jutro podjadę i zwymiaruję ..ok....
marianek4x4 pisze:mam koło w warsztacie ,, jutro podjadę i zwymiaruję ..ok....
Bede bardzo wdzieczny.
Pozdrawiam
sj 425 606468554
Korzystając z okazji chciałbym sie zapytać szanownych znawców Suzuki, czy wieniec koła zamachowego pasuje od Swifta do samuraja? Mam wyrobiony swój, a w okolicy nie mogę znaleźć samurajowego. Ewentualnie czy koła zamachowe są zamienne?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
SJ-413
- milosnik zuzy
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Jak masz wieniec wyrobiony z jednej strony to go zdejmij i odwroć na drogą strone. Ja tak robiłem ostatnio i lata 

SuzaSj413 1.6 8V+red410 87r lekko motana (509867260)
http://www.utu.freehost.pl
http://www.utu.freehost.pl
U mnie jest taki problem (swap silnika vitarowego) ze rozrusznik pracował troszkę za daleko od wieńca i się wyrobiły wierzchołki zębów po całości. Obrócenie wieńca nie za bardzo sie sprawdzi. Ogólnie objaw jest taki ze rozrusznik się klinuje co chwila.milosnik zuzy pisze:Jak masz wieniec wyrobiony z jednej strony to go zdejmij i odwroć na drogą strone. Ja tak robiłem ostatnio i lata
Pozdrawiam
SJ-413
A ja ciagle z apelem z pierwszego postu, potrzebuje koniecznie wymiary kola, nie musza byc bardzo dokladne wystarczy pomiar tasma.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
sj 425 606468554