wiem strona Danielsa ale cos mi tam nie pasuje
opcja szukac nic nie mówi

Moderator: Albert_N
slaw211 pisze:wielkie dzieki mam samiego na mostach 5,125 i na 4,16 to juz sie za wolno robi
a połacznie redktora 410 z mostem 5,125 chyba mnie zadowali
slaw211 pisze:wielkie dzieki mam samiego na mostach 5,125 i na 4,16 to juz sie za wolno robi
Wilku pisze:slaw211 pisze:wielkie dzieki mam samiego na mostach 5,125 i na 4,16 to juz sie za wolno robi
Czy to przelozenie jest w mostach Samuraja? Jeśli tak, to z czego jest atak i talerz? Z Vitary?
pzdr, W
Przednie zestaw ma mniejsza srednice koła i jest przykrecany do kosza na 10 srub, tyl jest wiekszy i jest mocowany na 12 z tego co pamietam.Wilku pisze:A czym się różni przód od tyłu? Po czym rozpoznać?
Pasuje plug and play do dyfrow Samuraja?
pzdr, W
hadek pisze:Wilku pisze:slaw211 pisze:wielkie dzieki mam samiego na mostach 5,125 i na 4,16 to juz sie za wolno robi
Czy to przelozenie jest w mostach Samuraja? Jeśli tak, to z czego jest atak i talerz? Z Vitary?
pzdr, W
Taa, ale potrzebujesz 2x przod
To znaczy, że są mało trwałe?bys tak naszymi talezami tak nie szastał bo niedługo to 5,125 to w muzeum bede ogladał
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości