P.S. Właściwie to posiadam Land Rovera Santanę 1.0 z 1989 roku ale jeśli chodzi o reduktor to chyba to samo co SJ 410?
Moderator: Albert_N
Land Rovera?jakubpm pisze:...
P.S. Właściwie to posiadam Land Rovera Santanę 1.0 z 1989 roku ale jeśli chodzi o reduktor to chyba to samo co SJ 410?
Hmmm... Też mam hiszpańskiego samuraia, ale w papierach jest po bożemu suzuki.jakubpm pisze:Land Rovera?
A może dżipa albo łazika
W papierach ma Landrower Santana bo to suza montowana w Hiszpani
Na kierowniku jest napisane Suzuki Santana także niezły mix)
ja kupowalem w sklepie z lozyskamijakubpm pisze:Czy ktoś wie gdzie można dostać uszczelki do reduktora. Chodzi mi o te papierowe między obudowami.
Nie , nie i jeszcze raz nie. Montowane w fabryce Santana Suzuki ma homologacje Suzuki. W Niemczech również. Zachęcam do przeczytania artykułu -> http://en.wikipedia.org/wiki/Santana_Motorsjakubpm pisze:
Wszystko jest w porządku. Numer ramy właściwy bez znamion przerabiania, tabliczki też w porządku - na landrowera
Pewien jestem tego wozu jak niczego innego. W briefie jest też landek i wszystkie pozostałe dane się zgadzają. Sprowadził go mój koleś z Niemiec w 2005 i podobno hiszpany były tam tak homologowane. Dla mnie bez różnicy
Co mas zna mysli mowiac na nadwoziu73 pisze:No ale mój znajomy ma suzuczkę z rocznika dziewięć coś i ma na nadwoziu land rower....
Napisz ile kosztuje arkusz.. Tak czy inaczej nie chciało by mi się przy cenie genuina 15,18 + 8,13 PLN netto..poreb pisze:sprzedaja tylko w arkuszach
trzeba sobie wyciac
Dowiedz się proszę73 pisze:Zun , mam na myśli w środku samochodu , mogę się dokładniej dowiedzieć jeśli to Cię ciekawi
Pokaż mi takich kilka. Póki nie zobaczę , to nie uwierzę - z prostej przyczyny - jak fabryka zaczęła produkcje samuraiów to po roverze jako właścicielu tudzież współwłaścicielu było już tylko wspomnienie ....jakubpm pisze:Zun
w briefie mam napisane Landrower model SJ. Miałem w ręku kilkadziesiąt briefów i widziałem w życiu kilka "szczepanów" i w przypadku mojego wozu ponad wszelką watpliwość coś takiego nie zachodzi. Poza tym to trzeba być frajerem, żeby suzuki szczepić na papier od landroweraSądząc z wypowiedzi na forum oraz z ogłoszeń na allegro to kilka takich suzuki/landrowerów w Polsce jest
Nie chce zdjec twoejgo briefu - ze twoj jest jakis tajemniczo skopany to wierze , nie wierze w to by mialo miejsce czesciej cos takiego , poneiwaz takiego samochodu nie bylojakubpm pisze:Zun
jak chcesz to Ci na priv prześlę zdjęcie briefuNie będę Ciebie przekonywać, że czarne jest czarne a białe jest białe.
Widziałem przynajmniej dwa takie egzemplarze na allegro.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość