chlodnica
Moderator: Albert_N
Re: chlodnica
mi pekl w vitarze kupiłem z poloneza czy fiata i jezdzi
a jak mi pekl 120 km od domu to dojechalem na kawałku detki od rowera
a jak mi pekl 120 km od domu to dojechalem na kawałku detki od rowera
Genuin ca 80PLN brutto..
Zmierz średnice i dobierz, kup na metry czy cokolwiek, byle przeznaczenie węża było do tegoż właśnie..
Zmierz średnice i dobierz, kup na metry czy cokolwiek, byle przeznaczenie węża było do tegoż właśnie..
'częściej patrzę się na wschód, chyba tam patrzę od zawsze...'
na metry to nie kupi , bo jak bedzie prosty to zagnie sie i tyle , pojeździj po szrotach i postaraj się coś dobrać.A i my mamy nawet oryginalne węże od samca ( i wcale nie jest to auto reklama
) wal na PW odpowiem i pomoge 

KTM SX 520 2002 rok , Suzuki Samurai 1.6 16 V , Simex 31"
ja do vitary dobieralem i prawie idealnie pasuja od fiata cc. trzeba troche podocinac.
A ja mam takie pytanie czy do samuraia spasowałaby chłodnica od czegoś innego? Moja jest dziurawa i co chwile musze plynu dolewac a na alledrogo nic w okolicy nie ma
Samurai 1.3 '91
może od vitary, albo swiftabajaboss pisze:A ja mam takie pytanie czy do samuraia spasowałaby chłodnica od czegoś innego? Moja jest dziurawa i co chwile musze plynu dolewac a na alledrogo nic w okolicy nie ma

zobacz i porównaj wymiary

ale najlepiej będzie jak kupisz od samuraia

i nie tylko allegro jest

Jimny 

Wymiary sprawdzałem i są inne, nie musi być allegro byle żebym nie musiał majątku wydaćbigos pisze: może od vitary, albo swifta![]()
ale najlepiej będzie jak kupisz od samuraia![]()
i nie tylko allegro jest

A może ktoś wie czy sj410 ma taka sama chłodnice ?
Samurai 1.3 '91
kiedys na pierwszej zmocie wsadzilem w nocy chlodnice od poloneza a węże dobraliśmy empirycznie od dojarki ...dzialalo i dalo radę ...weż weżyk w garśc rwij chłopie do pierwszego sklepu "moto franek" i coś wyszukasz ...taka moja rada
...a jak chcecsz to numerek w katalogu pierdu pieru i serwis suzy ...tak naprawdę pasuje od wszystkiego co ma ten kąt i tą srednicę szukaj na zlomie .

bałwan bałwanowi wilkiem ..........życie to podróż ,a nie osiaganie celu ...PATOLGIA...
ile dla Ciebie to majątekbajaboss pisze:Wymiary sprawdzałem i są inne, nie musi być allegro byle żebym nie musiał majątku wydaćbigos pisze: może od vitary, albo swifta![]()
ale najlepiej będzie jak kupisz od samuraia![]()
i nie tylko allegro jest![]()
A może ktoś wie czy sj410 ma taka sama chłodnice ?

regeneracja chłodnicy to koszt pewnie jakiś 200zł
ja za nówkę chłodnicę do vitary dałem 400 czy 500zł
do patrola znajomy kupił sam rdzeń za 1300zł

Jimny 

Strzałka Rafał

inną, mniejsząbajaboss pisze:A może ktoś wie czy sj410 ma taka sama chłodnice ?
człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
witam emeryta;)
bałwan bałwanowi wilkiem ..........życie to podróż ,a nie osiaganie celu ...PATOLGIA...
lekarz z mojego domu spokojnej jesieni puszcza mnie na przyszły sezon, warunek - muszę dużo pić i mało biegać.
Doglądasz Zibiego?
Doglądasz Zibiego?
człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
no ba
ale nie ksztańmy tenatu dawaj na pw ...chłop ma problemy z wężykiem ...a emeryci to już tylko kosci leczą 

Rafał co sie stało - przecie to kiedyś pisałeś że już kończysz pisanie na forum
a Zibi
to już lepiej bo na Zmocie był 

a Zibi

Ostatnio zmieniony śr gru 02, 2009 10:51 pm przez Adam.Ż, łącznie zmieniany 1 raz.
Samurai "BLACK DRAGON"1.6 92r;2x winch; 2x blokada:) ; 4,16.
Zebra OFF-ROAD Klub Sochaczew
no dobra juz sie nie bede odzywal
...lepiej doradz koledze jaki węzyk bedzie pasił ,,,pozdrawiam 

nie no nie odstawiaj tak bo będzie na mnie 

Samurai "BLACK DRAGON"1.6 92r;2x winch; 2x blokada:) ; 4,16.