Auto kupiłem jak większość forumowiczów do zabawy - w moim przypadku lekkie wyskoki w błoto w weekendy.
Proszę o podpowiedź, poniżej załączam zdjęcie mojego pojazdu i dwóch znalezionych w sieci.
Chodzi mi o rozszyfrowanie przeróbek. Na pewno będę zmieniał opony na nowe MT, nie chcę wprowadzać wielu zmian, bo nie widzę potrzeby, ale w chwili obecnej mam już zużyte koła i według mnie za nisko położone auto.

Zdjęcie nr1 - czy te suzuki ma tylko zmienione opony, czy ma też jakiś lift? Wie ktoś co to za opony, bo wyglądają ciekawie. Widzę, że ma ścięty zderzak, czy ma dystanse? Nie jestem pewien, ale ma również chyba ścięte nadkola. Czy przy takich oponach wystarczy wyciąć troche nadkola i nie trzeba przerabiać zawieszenia?? Czy to może błędne rozumowanie.

Jeśli tak to proszę o ocenę co zmieniono
Zdjęcie nr 2 - tu na pewno są zmiany, zresztą widać, w związku z tym popdpowiedzcie mi co tu zostało zmienione, jak to się fachowo nazywa ( części i zabiegi ) i jakie według was są prawdopodobne koszta ( części + robocizna. Wybieram się do mechanika, pojęcie o mechanice mam raczej ogólne i nie chcę zostać oszukany, lub naciągnięty. Chciałbym również wiedzieć o czym ze mną ten mechanik rozmawia

Dzięki za wasze wypowiedzi. Do zabaczenia na trasie.