Vitara 1,3!!! pomocy!!!!
Moderator: Albert_N
-
- jestem tu nowy...
Vitara 1,3!!! pomocy!!!!
Witam, niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem vitary, niestety coś podkusiło mnie aby zajrzeć pod spód auta i zauważyłem, że silnik jest 1,3 na boku pisze 1298cm... Widać stary silnik 1,6 ktoś zajeździł i widać, że skrzynia jest od sil. 1,6 bo jest wieksza... Auto jeździ normalnie, wszystkie biegi działają. Czy to może w czymś przeszkadzać?? Prosze o odpowiedz i pozdrawiam
Re: Vitara 1,3!!! pomocy!!!!
Fotki może jakieś?? Bo to jakieś takie dziwne jest - jak połączyć 1,3 ze skrzynią Vitarypatryk1319 pisze:Witam, niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem vitary, niestety coś podkusiło mnie aby zajrzeć pod spód auta i zauważyłem, że silnik jest 1,3 na boku pisze 1298cm... Widać stary silnik 1,6 ktoś zajeździł i widać, że skrzynia jest od sil. 1,6 bo jest wieksza... Auto jeździ normalnie, wszystkie biegi działają. Czy to może w czymś przeszkadzać?? Prosze o odpowiedz i pozdrawiam

Jeśli coś jest grzechu warte, to i grzech nie spróbować...
kiedys czytałem ze wychodziły vitary 1,3
tak jak long z silnikiem 1,6 8v
tak jak long z silnikiem 1,6 8v

gg 6157522
-
- jestem tu nowy...
no właśnie sam nie wiem... jak patrzyłem się na allegro to widać takie silniki miały samuraie na gaźniku, jutro postaram się zrobić jakieś zdjęcia to dodam... a od spodu się patrząc widać, że skrzynia z 1 strony nie ma mocowania
może odrazu lepiej zainwestować spowrotm w 1,6 od Vitarki??

Początkowo kanadyjska fabryka CAMI wykorzystywała jednostki 1.3 od Samuraia.
Galloper LWB - turysta