Jestem posiadaczem Suzuki SJ413,Samochód zakupiłem 2 lata temu od weterynarza,w bardzo dobrym stanie bardzo mało rdzy,silnik brzytewka 114000 tyś przebiegu,gość woził nim psy i inne zwierzęta(kupę sierści i dosyć nieprzyjemny zapach).Samochód zakupiłem z myślą o zabawie w terenie.Mamy u siebie bardzo dobre warunki na jazdę w terenie:ogólnie teren bagnisty dużo lasów sporo dosyć płytkich jeziorek,kilka piaskowni i ogólnie bardzo dużo błota... a no i najważniejsze leśniczego z którym można się dogadać

Sporo przeglądałem forum i przyszło mi na myśl kilka modyfikacji:
-Zaspawanie tylnego mostu(nie mam kasy na inną blokadę i jeżdżę tylko w terenie po asfalcie może z 20 km łącznie przejechałem).
-Snorkel(widziałem gdzieś schemat jak zrobić to z kibel-rurek)
-SPOA( i tu mam największy problem bo nie mam zbytnio pojęcia co trzeba kupić)
-Dodanie po jednym piórku do resorów i tu bym was prosił o sugestie czy jest to w ogóle potrzebne a jak tak to co zakupić...
-Przygotować go do zatopienia (odpowietrzenia mostów zabezpieczenie aparatu zapłonowego i nie wiem co jeszcze ;p)
-Centralny wyłącznik prądu(jak to zrobić)
-No i na końcu odciągi(mam już wszystko co potrzebne wiec tu sprawa jest prosta)
No i co jeszcze mógł bym zrobić żeby lepiej się w błotku paplało?
Potrzebował bym dokładnych wytłumaczeń wszystkich moich planów a najlepiej jak ktoś by mi podesłał zdjęcia lub schematy jak zaspawać most jak zrobić spoa i wyłącznik prądu...
Bardzo liczę na waszą pomoc ponieważ niedługo kończy się rok szkolny i będę miał dużo czasu żeby przeprowadzić wszystkie zaplanowane modyfikacje(miejsca i narzędzi mi nie brakuje a i znajdzie się pomocnik)
Pozdrawiam