Linka hamulca ręcznego samurai santana 93
Moderator: Albert_N
Linka hamulca ręcznego samurai santana 93
Czy może ktoś z szanownych kolegów namierzył coś co podpasuje do santany , bo urwałem wczoraj pod blokiem i teraz jak się zapomnę to mnie na prawo z fotela wywala 

samurai blaszanka 93
Re: Linka hamulca ręcznego samurai santana 93
Najlepiej linka do santany73 pisze:Czy może ktoś z szanownych kolegów namierzył coś co podpasuje do santany , bo urwałem wczoraj pod blokiem i teraz jak się zapomnę to mnie na prawo z fotela wywala

Po taniości: www.linor.pl
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
Dzięki Kostuch , okazuje się że linka do ręcznego do Santany to jeszcze większy totolotek niż osławione cylinderki hamulcowe 

samurai blaszanka 93
W Intercars mają jakieś dwie długości, cena 76pln detal bez zniżek. Nie wiem czy pasują bo jeszcze nie wygrzebałem urwanej linki jako wzorcowej.
ja do santany kupilem w linorze
pasuja bez problemu a jezeli bylby jakis problem to facet jest komunikatywny i bez problemu rozwiaze twoj problem
a tloczki to faktycznie jest problem
u mnie skonczylo sie na kupieniu tloczkow z vitary i przelozeniu bebechow do starej obudowy po wczesniejszym jej wyczyszczeniu
jak narazie bebny-zylety

pasuja bez problemu a jezeli bylby jakis problem to facet jest komunikatywny i bez problemu rozwiaze twoj problem

u mnie skonczylo sie na kupieniu tloczkow z vitary i przelozeniu bebechow do starej obudowy po wczesniejszym jej wyczyszczeniu
jak narazie bebny-zylety

biedny inżynier 
"[cenzura] no nie, no po prostu [cenzura] no nie!"

Taaa...poreb pisze:ja do santany kupilem w linorze![]()
jak narazie bebny-zylety
A u mnie w santanie z tyłu most z japończyka.
Próbowałem kiedyś w sklepie wytłumaczyć, że nie ma tam linki prawej i lewej, tylko taka "z trzema końcami". Jak głową o ścianę

Wyciągają katalogi i pokazują: linka prawa, linka lewa. Ochu...ć można

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
to tez
facet w sklepie bedzie mi mowil co ja mam w samochodzie

facet w sklepie bedzie mi mowil co ja mam w samochodzie

biedny inżynier 

Ponieważ jedna z linek była niekompletna ( urwana końcówka) , problem zakupu gotowej linki jeszcze bardziej się zagmatwał i jutro wstawiam do warstatu od linek na dorobienie . Dam znać jak i co 

samurai blaszanka 93
Przerabiałem te linki u siebie, w sklepie nikt Ci nie doradzi. Ale po kilku dniach wykumalem, kupilem dwie Adriauto 48.0204 (IC) prawa lekko krotka i ale jak najbardziej poprawnie, moze 48.0205 pasowala by idealnie z prawej.
No i mam ręczny jak brzytew
3 stówy z montażem w warstacie od układów hamulcowych 

samurai blaszanka 93
73 pisze:No i mam ręczny jak brzytew3 stówy z montażem w warstacie od układów hamulcowych
dolozylbys troszke i mialbys nie tylko reczny jak brzytew ale i normalne tarcze z zaciskami i z recznym

ale poki co gratulacje z dzialajacego recznego

biedny inżynier