Amerykanska Vitara
Moderator: Albert_N
Amerykanska Vitara
Prawdopodobnie wroce na lono rodziny (suzukowej) bo rozwazam zakup GV. Co wiecie o wesjach hamerykanskich? Nasze serwisy dadza rade? Czesci trudno kupic? Jakies duze roznice EU/USA?
Re: Amerykanska Vitara
Inne plastiki, inne lampy, inna atrapa. Mniejsze felgi, mniejsze (słabsze) hamulce. Są wersje bez napędu 4x4.
Brak liftingu wnętrza (w europie po 2003), choć to nie potwierdzona informacja.
Brak liftingu wnętrza (w europie po 2003), choć to nie potwierdzona informacja.
LR2 - jej
LR3 - jego
LR3 - jego
coś marnie z odzewem.
nie walcz z przeznaczeniem.
przecież wiesz, że jesteś skazany na lr.
taka karma.

nie walcz z przeznaczeniem.
przecież wiesz, że jesteś skazany na lr.
taka karma.

jakby jeszcze napisal o ktora GV mu chodzi to moze bylby wiekszy odzew
UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień
Tadziu to przez Ciebie. Dzis klienci ogladali mojego LRa i na ogladaniu sie skonczylo. No nie tylko na ogladaniu - jeszcze sobie pojezdzili.
Batr03 Chodzi mi o nowa GV 2.7 raczej nie XL.

aaaa jeszcze Ci "powiem" żebyś w najbliższym czasie nie pozbywał się at'ków 

Do Vitary nawet po lifcie nie wejdaTadeuszK pisze:aaaa jeszcze Ci "powiem" żebyś w najbliższym czasie nie pozbywał się at'ków

Jak chodzi o nową to ni dam rady pomóc ale na klubsuzuki.pl chyba była jakaś dysputa na ten temat jakiś czas temu 

Zdjęcia , zdjęcia , zdjęcia
czyli co?harakiri pisze:Do Vitary nawet po lifcie nie wejdaTadeuszK pisze:aaaa jeszcze Ci "powiem" żebyś w najbliższym czasie nie pozbywał się at'ków
kupiłeś już?
ale ja dam radeMieciu1 pisze:Jak chodzi o nową to ni dam rady pomóc ale na klubsuzuki.pl chyba była jakaś dysputa na ten temat jakiś czas temu

chcialem kupic nowa 2,7 w stanach bo w Polsce byly tylko slabe 2,0

- wszystkie byly w automacie
- nie byly dostepne wersje z reduktorem

No i kupilem nowa benzyne 2,0 w Polsce - niestety silnik slabizna - choc w porownaniu do 2,7 to podczas jazdy o dziwo duzo nie odsataje no i ma reduktor

teraz dopiero wypuscili 3,2 V6 , jak ja czekalem to nie bylo

co do opon to ja chcialem zapodac lift trailmastera + Kumho KL71 ale niestety wejdzie tam tylko nieco wieksza guma od oryginalnego rozmiaru

UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień