mechanik w vitarze
Moderator: Albert_N
mechanik w vitarze
Witam wszystkich mam pytanie czy ktoś wstawiał mechaniczną wyciągarke do suzuki vitara 1,6cc 8v (do tego co po niej zostało) jeśli tak to proszę o pomoc lub jakiegoś linka do odpowiedzi na moje pytanie pozdrawiam włodek 

Re: mechanik w vitarze
To bez mechanika juz sie nie da wyznaczyc trasy na pazdziernikowy rajd ? 

Ambulans High Roof 30" 1.6 4.16
604 083 564 Piotr
604 083 564 Piotr
Włodziu na mechanika vitara ma za słabą ramę a twoja tym bardziej 

suzuki vitara long lift 2" 91r
suzuki vitara cabrio seria 94r
suzuki vitara cabrio seria 94r
auto idzie do talnej przebudowy z vitary zostawie tylko znaczek z sentymentu a tak powaznie to chcę wstawić mechanika i dlatego pytam a trase się zrobi i to niejedną
i niezałatwą całkiem

zapytaj się na forum vitarowym http://suzuki.a-ng.eu/forum/suzuw pisze:auto idzie do talnej przebudowy z vitary zostawie tylko znaczek z sentymentu a tak powaznie to chcę wstawić mechanika i dlatego pytam a trase się zrobi i to niejednąi niezałatwą całkiem
ktoś chyba tam nawet miał pomysł wrzucenia mechanika....
Jimny 

Tu masz temat o mechaniku w Vitarce http://suzuki.a-ng.eu/forum/viewtopic.php?f=47&t=1723
Vitara1.6 8v 90r.Zawiecha +4", bodylift +2", KL-71 31", 4.24, LockRight-tyl, cdn.
ja mialem ale mi przeszlo po podlixczeniu kosztow
vitara niema PTO czyli trzeba motac reduktor wstawiali z samuraja albo chyba z honkera
pozatym wlasnie kwestia ramy vitara ma strefe zgniotu a co zatym idzie moze sie naciagnac
vitara niema PTO czyli trzeba motac reduktor wstawiali z samuraja albo chyba z honkera
pozatym wlasnie kwestia ramy vitara ma strefe zgniotu a co zatym idzie moze sie naciagnac

jak się naciągnie to będzie wtedy GrandVitara 

Suzuki Samurai - samurai.org.pl
ale ona się skróci a nie rozciągnie 

Samurai "BLACK DRAGON"1.6 92r;2x winch; 2x blokada:) ; 4,16.
Zebra OFF-ROAD Klub Sochaczew
chcialbym to zobaczyc jak to mozliwe zeby rozciagana materia sie kurczyła.
fizycznie nierealne
fizycznie nierealne
slavok pisze:jak się naciągnie to będzie wtedy GrandVitara
to zależy czy mechanik będzie z przodu czy z tyłu i w którą stronę auto się będzie ciągnęłoAdam.Ż pisze:ale ona się skróci a nie rozciągnie

ogólnie obydwie możliwości są prawdopodobne

Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Tylko że w takim przypadku jak samurai czy vitara mechanik jest montowany za reduktorem, czyli za połową auta i "wypycha" przód...milas pisze:chcialbym to zobaczyc jak to mozliwe zeby rozciagana materia sie kurczyła.
fizycznie nierealne
Chyba że się mylę i kolega chce zamontować mechanika z przodu...
Samurai "BLACK DRAGON"1.6 92r;2x winch; 2x blokada:) ; 4,16.
może być dwubębnowy i chodzić w dwie stronyAdam.Ż pisze:Tylko że w takim przypadku jak samurai czy vitara mechanik jest montowany za reduktorem, czyli za połową auta i "wypycha" przód...milas pisze:chcialbym to zobaczyc jak to mozliwe zeby rozciagana materia sie kurczyła.
fizycznie nierealne

jak mechanik w vitarze to tylko z przodu-jaki lansAdam.Ż pisze:Tylko że w takim przypadku jak samurai czy vitara mechanik jest montowany za reduktorem, czyli za połową auta i "wypycha" przód...milas pisze:chcialbym to zobaczyc jak to mozliwe zeby rozciagana materia sie kurczyła.
fizycznie nierealne

Jimny