Instalacja elektryczna
Moderator: Albert_N
Instalacja elektryczna
Witam.Mam pytanie .Czy ktoś z Was wie (a może ma to bardzo chętnię kupię ) , gdzie mogę znaleść schemat instalacji elektrycznej do Geo Trackera ewentualnie do Vitary rocznik 1992 (choć nie jest to samo ).Szukałem już chyba wszędzie i owszem są ale tylko rysunki poglądowe w książkach ale nie jako cała kompletna instalacja .Oczywiście byłem w serwisie ale nikt mi nie sprzeda instrukcji serwisiwej . Bardzo dziękuję za wszelką pomoc .
Chevrolet Geo Tracker konkretnie zmodyfikowany
Tel w razie czego 501-372-508
Re: Instalacja elektryczna
Mam te schematy, ale to zajmuje sporo ponad 200MB, wiec nawet nie bardzo mam to gdzie wrzucic.
Poszukaj tez na suzukiinfo.com, tam po tytulach widze ze jest kilka pozycji.
Poszukaj tez na suzukiinfo.com, tam po tytulach widze ze jest kilka pozycji.
Miejsce na Twoją reklamę.
Niestety na Suzuki nie ma kompletnych schematów. A gdybym podał meila to po spakowaniu może by się udało jarex1@poczta.onet.pl . Byłbym naprawdę wdzięczny
A może podzielić to po 10MB i by poszło
Kilka plikow udalo mi sie znalezc w czelusciach dysku. Nie wiem za bardzo skad je mam, pewnie ktos gdzies kiedys wrzucil i sciagnalem. Tak czy inaczej, nie patrzylem dokladnie na te schematy, w sumie po nazwach plikow do archiwum wrzucilem, tak z grubsza tylko przejrzalem. Archiwum zip (12 MB).
http://rapidshare.com/files/251214517/vitara.zip
Mam nadzieje ze cos tam znajdziesz. Jak nic nie bedzie to daj znac, poszukam wiecej plikow.
http://rapidshare.com/files/251214517/vitara.zip
Mam nadzieje ze cos tam znajdziesz. Jak nic nie bedzie to daj znac, poszukam wiecej plikow.
Miejsce na Twoją reklamę.
Wielkie dzięki . Myślę że coś z tego będzie