Witam,
mam na imię Paweł, na forum jestem dłuższy czas, ale nie udzielałem się.
mam taki problem:
auto: samurai '92 1.3 na wtrysku nie chce zapalić(rozrusznik kręci, pompa paliwa nowa) po przekręceniu zapłonu wywala checka 7-1. Po dłuższym postoju check za pierwszym razem nie pojawia się i silnik odpala lecz potem znowu wyrzuca 7-1.
miał ktoś taki problem? co to może być? szukam i nic nie mogę na ten temat znaleźć.
pozdrawiam.
check engine 7-1
Moderator: Albert_N
Re: check engine 7-1
Na pewno 71?wlochaty pisze:Witam,
mam na imię Paweł, na forum jestem dłuższy czas, ale nie udzielałem się.
mam taki problem:
auto: samurai '92 1.3 na wtrysku nie chce zapalić(rozrusznik kręci, pompa paliwa nowa) po przekręceniu zapłonu wywala checka 7-1. Po dłuższym postoju check za pierwszym razem nie pojawia się i silnik odpala lecz potem znowu wyrzuca 7-1.
miał ktoś taki problem? co to może być? szukam i nic nie mogę na ten temat znaleźć.
pozdrawiam.
W manualu: Test switch circuit
Nie powinno rzutować na odpalanie. Na stronie 4A-59 masz diagram jak diagnozować.
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
A mozesz napisac w ktorej ksiazce? W fabrycznym manualu Samuraia?Kostuch pisze:Nie powinno rzutować na odpalanie. Na stronie 4A-59 masz diagram jak diagnozować.
Miejsce na Twoją reklamę.
Suplement do manuala dotyczący wtrysku - do pobrania z netu.szympro pisze:A mozesz napisac w ktorej ksiazce? W fabrycznym manualu Samuraia?Kostuch pisze:Nie powinno rzutować na odpalanie. Na stronie 4A-59 masz diagram jak diagnozować.
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.