Wymiana baterii w kluczyku
Moderator: Albert_N
Wymiana baterii w kluczyku
Witam,czy ktoś wie czy wymiana baterii w kluczyku w GV I może spowodować rozkodowanie i nie odpalenie samochodu?
GV 2.0HDI.5d+A/T235/70R16GY Wrangler. Zawiecha OME
Jazda w terenie ma podstawową zaletę-brak korków!
Re: Wymiana baterii w kluczyku
Ja w GV z 2004 roku nie mam baterii w kluczyku...
A jak sobie wymyśliłem, że w osobowym aucie zaoszczędzę 6zł samodzielnie wymieniając baterię na parkingu pod marketem to się holowaniem do ASO skończyło. Polecam
A jak sobie wymyśliłem, że w osobowym aucie zaoszczędzę 6zł samodzielnie wymieniając baterię na parkingu pod marketem to się holowaniem do ASO skończyło. Polecam

LR2 - jej
LR3 - jego
LR3 - jego
Mag,czyli nie masz wogule pilota w kluczyku.Jak nie ma baterii to co jest?
GV 2.0HDI.5d+A/T235/70R16GY Wrangler. Zawiecha OME
Nie mam. Kluczyk taki jak od Żuka i pilot przypięty na łańcuszku.
Jeśli masz alarm trochę lepszy niż średnia ćwierćinteligentna to samodzielna wymiana baterii może skończyć się unieruchomieniem auta.
Sprawdź wcześniej jakie masz warunki assistance, mi się akurat tutaj udało nie płacić.
Jeśli masz alarm trochę lepszy niż średnia ćwierćinteligentna to samodzielna wymiana baterii może skończyć się unieruchomieniem auta.
Sprawdź wcześniej jakie masz warunki assistance, mi się akurat tutaj udało nie płacić.
LR2 - jej
LR3 - jego
LR3 - jego
Ja mam GV 2005 2.0 Hdi i ostatnio zmieniałem baterie nie ma żadnych problemów
Wyjęcie i montaż baterii i pilot chodzi cacy.
Druga sprawa bateria jest tylko od pilota więc immo się nie może rozkodować co najwyżej można nie uruchomić pilota. Dotyczy to wszystkich samochodów nawet karty do renault (mam lagunę 2) bez problemu zapal ona bez baterii w karcie
Wyjęcie i montaż baterii i pilot chodzi cacy.
Druga sprawa bateria jest tylko od pilota więc immo się nie może rozkodować co najwyżej można nie uruchomić pilota. Dotyczy to wszystkich samochodów nawet karty do renault (mam lagunę 2) bez problemu zapal ona bez baterii w karcie
Była Vitara Cabrio 1997 1.6 16v
Jest Grand Vitara 2005 2.0 HDI 3d
I Samurai Cabrio 1.3 1989

Jest Grand Vitara 2005 2.0 HDI 3d
I Samurai Cabrio 1.3 1989