łożysko grand vitara
Moderator: Albert_N
łożysko grand vitara
witam wszystkich użytkowników suzuki, sam od niedawna:) i od razu problem. może ktoś zna rozmiar lub symbol łożyska do piasty przód, grand vitara, 2002, 2.0 TDi, kupiłem jedno i okazało się nie takie. z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi.
Re: łożysko grand vitara
A na starym cos napisali ? zdjołes wymiary ?tobixxx pisze:witam wszystkich użytkowników suzuki, sam od niedawna:) i od razu problem. może ktoś zna rozmiar lub symbol łożyska do piasty przód, grand vitara, 2002, 2.0 TDi, kupiłem jedno i okazało się nie takie. z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi.
Ambulans High Roof 30" 1.6 4.16
604 083 564 Piotr
604 083 564 Piotr
U mnie w roczniku 2003 łożysko wymienia się łącznie z piastą, więc zanim "coś" kupisz lepiej zobacz co tam masz.
pozdr
Y
pozdr
Y
witam.Yoorek pisze:U mnie w roczniku 2003 łożysko wymienia się łącznie z piastą, więc zanim "coś" kupisz lepiej zobacz co tam masz.
pozdr
Y
możesz napisać ile ta "przyjemność" i gdzie to zamawiałeś.
z góry dziękuję
W serwisie Suzuki w Krk bo w żadnych Japan Cars etc. nie mieli wówczas.
Cena katalogowa -10% - o ile pamiętam kilkaset złotych :/ . W tej chwili jestem w Gruzji (Vitar tu dużo - a nasza spisuje się dzielnie
jak wrócę mogę sprawdzić dokładnie.
pozdr
Y
Cena katalogowa -10% - o ile pamiętam kilkaset złotych :/ . W tej chwili jestem w Gruzji (Vitar tu dużo - a nasza spisuje się dzielnie

pozdr
Y
jeżeli by ktoś potrzebował to służę informacją. serwis suzuki 1250 pln, jc z rabatem 800 pln. udało mi się znaleść za 350
i faktycznie jest z piastą
i faktycznie jest z piastą