różnica miedzy sj a santana
Moderator: Albert_N
różnica miedzy sj a santana
jedna z róźnic to inne hamulce i przewody hamulcowe
To tak dla informacj co by kilku wszechwidzących dokształcić
To tak dla informacj co by kilku wszechwidzących dokształcić
NO I JEST RZOPA
Re: różnica miedzy sj a santana
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
to straszne, i trzeba zakladac kolejny watek zamiast dopisac sie w watku istniejacym o wezykach ? i kolejny aby ponarzekac ?
Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
ja jestem od zakładania a Pan od usuwania a jak jest możliwość to trzeba było przenieść wątek i po sprawie
proste że strzelam bo tu już niczego sie nie można dowiedzić opurusz tego jak np: wydymać chomika
wiem że forum służy do kontaktów towarzyskich ale czasami nie ma czasu żeby 100 telefonów wykonywać
ps mam nadzieje że to ktoś wkleji do cf bo po tylu latach tam nie być to aż wstyd
proste że strzelam bo tu już niczego sie nie można dowiedzić opurusz tego jak np: wydymać chomika
wiem że forum służy do kontaktów towarzyskich ale czasami nie ma czasu żeby 100 telefonów wykonywać
ps mam nadzieje że to ktoś wkleji do cf bo po tylu latach tam nie być to aż wstyd

NO I JEST RZOPA
Jeszcze musicie poznać swój samochód
wspaniała fabryka Santana zafundowała Wam również inne wielowypusty we flanszach, czyli nie pasują te od Samuraia i parę innych tego typu pierdół.
Jak chcesz się naprawdę zdenerwować i przy okazji rozbawić sprzedawcę z ASO to spróbuj zlokalizować jakąś część po VINie.
Z ciekawostek to ostatnio spotkaliśmy Vitarę (Santana) do której nie można było dobrać jakiejkolwiek końcówki drążka kierowniczego a były w stanie agonalnym. Po wielkich bojach i porównaniach okazało się że da się zamontować zewnętrzne od Geo. Rozwiązanie dla klienta - cały układ kierowniczy od Japońca i wymiana końcówek.

Jak chcesz się naprawdę zdenerwować i przy okazji rozbawić sprzedawcę z ASO to spróbuj zlokalizować jakąś część po VINie.
Z ciekawostek to ostatnio spotkaliśmy Vitarę (Santana) do której nie można było dobrać jakiejkolwiek końcówki drążka kierowniczego a były w stanie agonalnym. Po wielkich bojach i porównaniach okazało się że da się zamontować zewnętrzne od Geo. Rozwiązanie dla klienta - cały układ kierowniczy od Japońca i wymiana końcówek.
człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
to zrobmy inaczej - otworze watek ponownie, ale w temacie napiszesz, ze szukasz do santany - narzekasz na szukaczke, a tak dwa tematy hamulcowe sa o samuraju/sj i nic to nie wnosi.
I powodzenia z poszukiwaniem. Choc ja bym po prostu podjechal do zakladu co dorabia i zrobil na wzor.
I powodzenia z poszukiwaniem. Choc ja bym po prostu podjechal do zakladu co dorabia i zrobil na wzor.
Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
rozwoązanie matiz + rurka miedziana z dwóch stron zakończona gwintem 

NO I JEST RZOPA
no i git 

Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
to w takim razie jak sie juz watek zaczal to pytanie czym sie rózni SJ500 od SJ413 i samuraja???? 

był: SJ500, 1988
jest: jimniak, 2001
z cyklu kto znajdzie wiecej roznic 

ja wiem ja wiem ja wiem...... tym znaczkiem na blotniku bo na jednym jest 413 a na drugim to drugie 

a gg......... prawda bo w sj 500 nie ma tego znaczka na błotniku jest tam za to uwaga ........................ migacz z tam gdzie jest w sj migacz jest tabliczka z napisem samurai
Samurai 91R. 31" booger 5.5t t-max calmini 4.16, na springu
5.12 w mostach itp itd

co to za konkurs jak tylko 2 graczy - może jeszcze jacyś chętni
można rzucic 1 zdanie regulaminu - licza sie róznice w najbardziej standardowych wersjach bo pisali tacy co mieli miec waskie mosty a mieli szerokie itp (nie mowiac o tych co maja mosty z patrola
)

można rzucic 1 zdanie regulaminu - licza sie róznice w najbardziej standardowych wersjach bo pisali tacy co mieli miec waskie mosty a mieli szerokie itp (nie mowiac o tych co maja mosty z patrola

Bez sensupavelk pisze:co to za konkurs jak tylko 2 graczy - może jeszcze jacyś chętni![]()
można rzucic 1 zdanie regulaminu - licza sie róznice w najbardziej standardowych wersjach bo pisali tacy co mieli miec waskie mosty a mieli szerokie itp (nie mowiac o tych co maja mosty z patrola)

Czy jak mam serwo lucas ale z polonezo-rovera, to jest jeszcze standard czy zmota?
Napisz do ASO, żeby ci wypunktowali różnice

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
najbardziej standardowa czyli nie zmota z kosmosu i nie jakas wersja przejsciowa (ja sie nie spotkalem ale slyszalem zeby rozne krzyzowki)
zamienniki to nie roznica - chyba ze zalozony celowo zeby cos ulepszyc bo ma jakes inne wlasnosci (np gaznik z pony to nie zamiennik tylko upgrade - w sensie "konkursu" przynajmniej)
ni sztuka napisac do aso - to psuje cala zabawe
zamienniki to nie roznica - chyba ze zalozony celowo zeby cos ulepszyc bo ma jakes inne wlasnosci (np gaznik z pony to nie zamiennik tylko upgrade - w sensie "konkursu" przynajmniej)
ni sztuka napisac do aso - to psuje cala zabawe