Witajcie,
zwracam się do WAS z zapytaniem czy ktoś nie posiada rysunków technicznych z wymiarami bagażnika dachowego do cabrio. Ostatnio szukałem bo chciałem kupić ale czarno to widzę więc trzeba będzie zrobić coś na styl " Adam Słodowy " Gdyby ktoś mógł mi pomóc będę wdzięczny.
bagażnik dachowy cabrio Vitara
Moderator: Albert_N
bagażnik dachowy cabrio Vitara
Ostatnio zmieniony pn wrz 21, 2009 12:22 pm przez roballo, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: bagażnik dachowy cabrio
ale do jakiego cabrio kolega szuka bagażnika bo Suzki w swojej ofercie ma otwarte wersje nadwoziowe w każdym modelu ( Jimny, Vitara, Samurai )

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
Re: bagażnik dachowy cabrio
Witaj,
szukam do Vitary ,bo w krótkiej wersji to bagażnik nie istnieje a wozić rzeczy na haku holowniczym to trochę ryzyko choć parokrotnie ładny ładunek miałem. Widziałem w twojej ofercie bagażnika na moje auto ale cena jest jak dla mnie zaporowa za kilka rurek i uchwytów. Myślałem, żeby samemu coś zrobić na podstawie jakiegoś rysunku ......mam taką nadzieję, że ktoś coś takiego będzie miał. Fakt jest jeden twoje wyroby bardzo ładnie wyglądają jedynie cena jest brzydka
szukam do Vitary ,bo w krótkiej wersji to bagażnik nie istnieje a wozić rzeczy na haku holowniczym to trochę ryzyko choć parokrotnie ładny ładunek miałem. Widziałem w twojej ofercie bagażnika na moje auto ale cena jest jak dla mnie zaporowa za kilka rurek i uchwytów. Myślałem, żeby samemu coś zrobić na podstawie jakiegoś rysunku ......mam taką nadzieję, że ktoś coś takiego będzie miał. Fakt jest jeden twoje wyroby bardzo ładnie wyglądają jedynie cena jest brzydka

Re: bagażnik dachowy cabrio Vitara
Moze to Ci pomoze w wykombinowaniu czegos http://suzuki.a-ng.eu/?t=6;&a=85
Miejsce na Twoją reklamę.