bagażnik dachowy cabrio Vitara

Lj, Samurai, Vitara, Jimny

Moderator: Albert_N

roballo
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

bagażnik dachowy cabrio Vitara

Post autor: roballo » pn wrz 21, 2009 8:38 am

Witajcie,
zwracam się do WAS z zapytaniem czy ktoś nie posiada rysunków technicznych z wymiarami bagażnika dachowego do cabrio. Ostatnio szukałem bo chciałem kupić ale czarno to widzę więc trzeba będzie zrobić coś na styl " Adam Słodowy " Gdyby ktoś mógł mi pomóc będę wdzięczny.
Ostatnio zmieniony pn wrz 21, 2009 12:22 pm przez roballo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Eskapada

Re: bagażnik dachowy cabrio

Post autor: Eskapada » pn wrz 21, 2009 10:39 am

ale do jakiego cabrio kolega szuka bagażnika bo Suzki w swojej ofercie ma otwarte wersje nadwoziowe w każdym modelu ( Jimny, Vitara, Samurai )

:wink:
Dżip z lebiodką :)21
GSM 501 44 66 33

roballo
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Re: bagażnik dachowy cabrio

Post autor: roballo » pn wrz 21, 2009 12:21 pm

Witaj,

szukam do Vitary ,bo w krótkiej wersji to bagażnik nie istnieje a wozić rzeczy na haku holowniczym to trochę ryzyko choć parokrotnie ładny ładunek miałem. Widziałem w twojej ofercie bagażnika na moje auto ale cena jest jak dla mnie zaporowa za kilka rurek i uchwytów. Myślałem, żeby samemu coś zrobić na podstawie jakiegoś rysunku ......mam taką nadzieję, że ktoś coś takiego będzie miał. Fakt jest jeden twoje wyroby bardzo ładnie wyglądają jedynie cena jest brzydka :)

Awatar użytkownika
szympro

Re: bagażnik dachowy cabrio Vitara

Post autor: szympro » pn wrz 21, 2009 2:48 pm

Moze to Ci pomoze w wykombinowaniu czegos http://suzuki.a-ng.eu/?t=6;&a=85
Miejsce na Twoją reklamę.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Suzuki”