Podczas ostatniego wypadu moim SJ 413 urwałem linkę prędkościomierza (piep..na gałąź

Czy urwanie linki może być skutkiem zaświecenia się tej kontrolki i gdzie mozna zanabyć ( najlepiej wysyłkowo) takową linkę?
Dzięki za pomoc i pozdrawiam
Thunder
Moderator: Albert_N
Jak najbradziej, a linke dostaniesz np na allegro, u tego uzytkownika:Czy urwanie linki może być skutkiem zaświecenia się tej kontrolki i gdzie mozna zanabyć ( najlepiej wysyłkowo) takową linkę?
Może się pokazać , że z zewnątrz pancerz jest OK ale nie masz pewności czy jest cały w środku. Zapodasz nową linkę i w krótkim czasie zerwie się... kup całość.poreb pisze:jezeli zerwala sie sama linka a pancerz jest w dobrym stanie to tez ci dorobia ale poprosza o przeslanie starej badz pancerza
ale jesli pancerz jest juz uszkodzony to najlepiej kupic calosc
Tak, bo nie wiadomo poco do kompa tego auta idą sygnały od impulsatora zamontowanego pod prędkościomierzem. Elektroniczne dziadostwo kiedy myśli że stoi a jedzie to wyświetla tą lampkę. Ale spokojnie nic więcej się nie dzieje tylko ta lamka się świeci.Thunder pisze:... po paru kolejnych kilometrach wywaliło mi "CHECK ENGINE". Po ponownym odpaleniu silnika kontrolka nie świeci, ale po przejechaniu 2-3km zaświeca się.
Czy urwanie linki może być skutkiem zaświecenia się tej kontrolki ...Thunder
schemacik poproszę. bo chciałem ale nie umiałem znaleźć impulsu i założyłem przetwornik.STAWROS pisze:a dla tych co każdy grosz oszczędzają - do tego impulsatora można podłączyć metromierz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość