Witam od 2 tygodni staram sie dokupic panewki glowne do mojego silnika i niestety nic. Za pierwszym zamowieniem w Inter Carsie przyszly panewki o srednicy 50mm za drugim niestety takie same. Postanowilem pojechac do Car Maxu zamowilem i co? przyszly takie same czyli 50mm. Z tego co czytalem w opisie panewka powinna miec srednice 45mm (wlasnie takie sa te ktore wymontowalem ) i szerokosci 18,1 . W Inter Carsie powiedziano mi ze producent najprawdopodobniej zle popakowal czesci natomiast w Car Maxie ze mam zly silnik:) ze to nie jest samurai:) tlumaczenia ze w opisie jest 45mm a dostalem 50mm nie pomogly. Co robic? moze ktos posiada dostep do tych czesci a moze spotkal sie z tym samym problemem co ja? POMOCY!!! hehe
Suzuki Samurai 88 1.3 60km
Panewki
Moderator: Albert_N
-
- jestem tu nowy...
Re: Panewki
Zapytaj w Hipol'u
Mozna jeszcze sprawdzic w japanmoto w Rumi.
Jak jestesmy przy temacie panewek to zna ktos srednice głównych i korbowodowych do G16A, lub posiada informacje czy bywaly rozne panweki w tych silnikach ?
Jak jestesmy przy temacie panewek to zna ktos srednice głównych i korbowodowych do G16A, lub posiada informacje czy bywaly rozne panweki w tych silnikach ?
Ambulans High Roof 30" 1.6 4.16
604 083 564 Piotr
604 083 564 Piotr
w Słupsku jest zakład, w którym dorobią panewki i jeszcze szlif zrobią. Chyba na ul. Przemysłowej
Sj410, trochę liftu itd.
ja moge ci dac namiar na goscia ktory posiada panewki,tloki,pierscienie i sluzy fachowa rada ale ze ślaska. jak chcesz przesle na pw.pozdr
SJ 416 30',4.16,blokady mostów,na sprężynie
692121109 Kuba
692121109 Kuba
-
- jestem tu nowy...
Witam dzieki za odpowiedzi dzisiaj udalo mi sie dostac nowe paneweczki:) jeszcze tylko poskrecac i fruuuu. pozdro