wyciek
Moderator: Albert_N
wyciek
Witam po wymianie poloski tylnej prawej u mechanika po miesiacu jazdy zauwazylem wyciek co to moze byc uszczelka jakas? Dzieki za podpowiedzi
http://picasaweb.google.com/gurekk/Albu ... 7430185186
Ps. Wymieniam uszczelniacze kuli wyciagnalem wszystko z poloska i widze ze jakies dwie podkladki wypadly ale skad czytalem gdzies na forum ze niweluje sie nimi luz tylko nie wiem gdzie mam je wsadzic z powrotem?
http://picasaweb.google.com/gurekk/Albu ... 7430185186
Ps. Wymieniam uszczelniacze kuli wyciagnalem wszystko z poloska i widze ze jakies dwie podkladki wypadly ale skad czytalem gdzies na forum ze niweluje sie nimi luz tylko nie wiem gdzie mam je wsadzic z powrotem?
Suzuki SJ500 1.3 89rok
Re: wyciek
A płynu hamulcowego Ci czasem nie ubywa? bo na jednej z fot to na takie za gęste nie wygląda.
Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
-
-
To wymień uszczelniacz i mechanika.gurekk pisze:plynu raczej nie ubywa zimeringu nie wymienial tylko sama poloske
Półoś się wyszarpuje "na chama" z mostu.
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
W moim moscie (zapasowym który zakupilem) jakies czeski jak wymieniali lozyska to rozcieli stary pierscien trzymajacy lozysko, po czym go pospawali i zalozyly ponownie, nie oszliwowali go nawet dobrze, uszczelniacz byl pociety.Kostuch pisze:To wymień uszczelniacz i mechanika.gurekk pisze:plynu raczej nie ubywa zimeringu nie wymienial tylko sama poloske
Półoś się wyszarpuje "na chama" z mostu.
Ambulans High Roof 30" 1.6 4.16
604 083 564 Piotr
604 083 564 Piotr
czyli czeka mnie znowu robota z tym tylem a te podkladki skad mogly wypasc wie ktos moze?
Suzuki SJ500 1.3 89rok