Jaka szerokość/profil,producent.(15",zawieszenie standart)
Wybór jest spory,ale najlepiej oprzeć się na poradzie użytkowników niż sprzedawców...

Moderator: Albert_N
i jak tam - wybrales juz cos?hokan pisze:Jako że żonina Viertara jeżdzi 70% po czarnym 30%-teren(lekki),postanowiłem kupić opony A/T,tylko jakie?
Wybór jest spory,ale najlepiej oprzeć się na poradzie użytkowników niż sprzedawców...
Jeżdzę na zimówkach z Samuraja i nic jeszcze nie wybrałem...arek_m pisze:i jak tam - wybrales juz cos?hokan pisze:Jako że żonina Viertara jeżdzi 70% po czarnym 30%-teren(lekki),postanowiłem kupić opony A/T,tylko jakie?
ooo! a dalismy ci tyle wytycznych i ty dalej nic...hokan pisze: Jeżdzę na zimówkach z Samuraja i nic jeszcze nie wybrałem...
hokan pisze:.Jako że żonina Viertara jeżdzi 70% po czarnym 30%-teren(lekki)...
hokan pisze:Chyba że obedrę z kapci Samuraja (M/T),bo pójdzie chyba pod młotek...
Ale za przesyłkę nie płacę bo "firma pod bokiem"
Skoro do Motorikusa na Wale masz niedaleko to i do Rajdów w Sulejówku niewiele dalej. Może oni też wysyłają za darmo?hokan pisze:Ale za przesyłkę nie płacę bo "firma pod bokiem"Michał4x4 pisze:W sklepiku cena jeszcze lepsza.
http://www.sklep4x4.pl/sklep/produkt/13/706.html
Prowadzi się po koleinach raczej źle, typowy syndrom za szerokich opon (wrażenie padniętych amortyzatorów). Pamiętaj, że jeżeli będziesz kupował MTki, to rozmiar 225/75 ma rzeczywistą wysokość 235/75 opony seryjnej lub opony AT (z powodu kostki bieżnika).ja chcialbym po lifcie akladac 235/75/15
nie liczy sie rozmiar - tylko technika...HUSKYTEAM pisze:Z cyklu "ciekawe pytanie - ciekawa odpowiedź": w teren zawsze lepiej MT, na drogę lepiej AT. Rozmiar zawsze największy możliwy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość