A może on jeszcze za mało waży , jak co to dorzucę na dach parę akumulatorów i już

Moderator: Albert_N
Jareczek pisze:Witam.Z racji tego że niedaleko mnie jest skład węgla postanowiłem dzisiaj pojechać na wagę. I okazało się że po wszystkich przeróbkach samochód waży 1430 kg (pusty ) , więc wcale się nie dziwię ze po miescie spala co najmniej 15 litrów gazu tak sensownie jeżdząc . Ciekawy jestem jak sie ta waga ma do waszych samochodów
A może on jeszcze za mało waży , jak co to dorzucę na dach parę akumulatorów i już![]()
masz sporo rdzy i dlatego taka lekkamariuszfila pisze:Moja Vitarka po wywaleniu zbędnych gratów, z windą i oponami 235/75/15 ( nie nalewki ) bez kierowcy ważyła 1150kg. więc przy waszych to straszna chudzina
Atesty i legalizacje wydaja tylko ludzieJareczek pisze:Witam. No to tak. Najechałem na podest na polu a w okienku był wyświetlacz elektroniczny . Pani powiedziała że ma na nią atest i aktualną legalizację .
U mnie cabrio, waga na składzie węgla pokazała 1390 razem ze mną i walizką z laptopemJareczek pisze:...jak sie ta waga ma do waszych samochodów
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość