Moderator: Albert_N
Vitara do lansu?cordoba_2004 pisze: - za parę lat suzuk vitar i grand vitar będzie dużo bo ludzie w ostatnich latach chętnie je kupują dla lansu
Do normalnej codziennej jazdy. Tak ciężko to pojąć?cordoba_2004 pisze:a do czego kupuje się nowiutką grand vitarę z salonu ? do ciężkiego terenu ?
Przecież każdy wie, że suzuki kupuje się do lansu.Janek 44 pisze:Do normalnej codziennej jazdy. Tak ciężko to pojąć?cordoba_2004 pisze:a do czego kupuje się nowiutką grand vitarę z salonu ? do ciężkiego terenu ?
Ale nie pisał nic o pakiecie startowym. Jeżeli 9 tysi tylko na auto to i vitarka i frontera podejdzie. Wiadomo, że dalszych kosztów się nie uniknie. A jeśli chodzi o auta to do frontery 31 cali wchodzi raczej na seryjnym zawiasie, a vitarę trzeba liftnąć żeby 29-30 wpakować.Janek 44 pisze:@bzyku666
Wybacz, może się nie znam i z cenami jestem na bakier.
Wydaje mi się , że kupując auto za 9tyś do pracy w lesie, nie będziesz zadowolony.
Jak dobrze poszuka to znajdzie, swoją wyrwałem dwa lata temu za 8 tys. + opłaty, zero rdzy bo z itali przytargana i jestem zadowolonyJanek 44 pisze:@bzyku666
Wybacz, może się nie znam i z cenami jestem na bakier.
Wydaje mi się , że kupując auto za 9tyś do pracy w lesie, nie będziesz zadowolony.
2.0cordoba_2004 pisze:słusznie jazda jest dużo wygodniejsza miększa..
2.0 sport zagazowana dużo więcej nie spali bez 31 cali na kołach
czy silnik 1.6 czy 2.5 gaz to i tak jeden kij przy dobrze ustawionej instalacji gazowej różnica jest ale nieznaczna i nie wielka
Wiadomo, że vitara najlepsza.BARTEK W. pisze: Tak sobie nieraz myślę, ze jednak nie przeżyła by tyle Frotka w lesie co Vitara
Jakieś alibi do mnie?cordoba_2004 pisze:Na forum są użytkownicy leśnicy co jeżdżą vitarami nawet z automatem...
Zgadzam się, mimo wszystko hiszpanki są mniej trwałe...bzyku666 pisze:Jeśli chodzi o vitarę to tylko stary japoniec
Rama Frotki też zbyt wysoko nie biegnie10zulu pisze:Niestety ma (...) nisko poprowadzoną ramę
Trochę Cię poniosło..... Miałem auta terenowe z LPG o pojemności 1,6; 2,0; 2,3; 2,6;2,9; 3,0. Różnica w spalaniu jest znacząca, tym bardziej, że z reguły większa pojemność silnika idzie w parze z większą masą.cordoba_2004 pisze:czy silnik 1.6 czy 2.5 gaz to i tak jeden kij przy dobrze ustawionej instalacji gazowej różnica jest ale nieznaczna i nie wielka
Nie do końca.... A Antara?cordoba_2004 pisze:szkoda że frota się kończy i opel nie robi żadnej kontynuacji modelu,
Też tak myślę i dlatego założyłem ten post.kozioU pisze:BARTEK W. pisze: Tak sobie nieraz myślę, ze jednak nie przeżyła by tyle Frotka w lesie co Vitara
Nie do końca.... A Antara?[/quote]seba4x4 pisze:[quote="cordoba_
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość