mam takie pytanko

czy zmieszczą mi się opony o rozmiarze 255/55/16 na orginalne felgi występujące w x-90 limitowanych edycjach rok 1997.
felgi mam takie jak w tej aukcji :
http://www.allegro.pl/item894781354_suz ... felgi.html
Moderator: Albert_N
arek_m pisze:hmmm...![]()
moja viertarka na oponach z mojego linku szla 145 nawet
na rownej drodze [bez kolein] nie ma problemu. niestety u nas malo jest takich drog
ponad 160 daja rade viertarki z silnikiem 2.0, tylko trudno znalezc odwaznegoegon77 pisze: he he
ta na 235/55/16 poszła 170 ..
chodziło mi raczej o prędkość rozsądną,umożliwiającą swobodna komunikacje z pasażerem itp.itd.hbo.pwn
w żadnym razie nie traktuje jej w kategoriach wyścigówki
![]()
w temacie wykrzyży -- nie wykorzystuje tego auta w terenie,czasami wywoże nim skuter wodny przez plażę,reszta po czarnym.
to mój ufok na polskiej drodze rozpędziłem go na 150km/hegon77 pisze:arek_m pisze:hmmm...![]()
moja viertarka na oponach z mojego linku szla 145 nawet
na rownej drodze [bez kolein] nie ma problemu. niestety u nas malo jest takich drog
he he
ta na 235/55/16 poszła 170 ..
chodziło mi raczej o prędkość rozsądną,umożliwiającą swobodna komunikacje z pasażerem itp.itd.hbo.pwn
w żadnym razie nie traktuje jej w kategoriach wyścigówki
![]()
w temacie wykrzyży -- nie wykorzystuje tego auta w terenie,czasami wywoże nim skuter wodny przez plażę,reszta po czarnym.
loo jezzzzzzzuuu!!! ale u nas tak nie wolno!!!bigos pisze: to mój ufok na polskiej drodze rozpędziłem go na 150km/h[...]
Pewnie w mostach masz przełożenia 4,3bigos pisze:tyle że ja mam inne przełożenia w mostach
nie zaglądałem ale po osiąganej prędkości i po rozmowie ze specami vitarowymi dowiedziałem się że w ufokach były montowane 4 różne przełożenia...Art_ZGL pisze:Pewnie w mostach masz przełożenia 4,3bigos pisze:tyle że ja mam inne przełożenia w mostach
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość