vitara w dziale "giełda - rajdy 4x4"
Moderator: Albert_N
- cornholio78
vitara w dziale "giełda - rajdy 4x4"
ktoś z kolegów/koleżanek orientuje sie na temat stanu vitarek wystawionych na sprzedaż w dziale giełda? kolega chce kupić vitarę i prosił o pomoc, a moim zdaniem najlepiej kupić auto od kogos z naszego forum
Re: vitara w dziale "giełda - rajdy 4x4"
ktora konkretnie? Jedna jest z gdanska, to moze bylbym w stanie ja oblookac wstepnie
Nie jeżdżę w błocie bo można się zakopać
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
- cornholio78
obojętnie która, kolega szuka vitary, jest napalony, zdeseprowany i mu sie spieszy, więc istnieje duże ryzyko zakupu miny.
Nie chcę żebys specjalnie jeździł i oglądał - choć bardzo mi miło i doceniam chęci
Pomyslałem że może ktos z forum ma do sprzedania vitare lub zna którąś z tych z działu gielda i cos poleci
Nie chcę żebys specjalnie jeździł i oglądał - choć bardzo mi miło i doceniam chęci

Pomyslałem że może ktos z forum ma do sprzedania vitare lub zna którąś z tych z działu gielda i cos poleci
obecnie jest tam jedna viertarka z nowej rudy [firma nazywa sie motorpol]. ja tam kupilem swoja, ale na innych zasadach, tzn.: zamowilem u wlasciciela sciagniecie z rzeszy. osobiscie jestem zadowolony z mojej chociaz znalezenie tego konkretnego egzemplarza i sciagniecie trwalo sporo czasu. do tego cena byla dosyc wysoka. wtedy zdecydowalem sie na sciagniecie z zachodu, bo wydawalo mi sie, ze auto bedzie bardziej zadbane i w lepszym stanie niz kupione w polsce. jednak nie bylo 
w momencie kiedy samochod jest na miejscu, to mozna go osobiscie sprawdzic i samemu ocenic czy warto brac, dlatego na taka forme zakupu w tej firmie zdecydowalbym sie bez problemu. do tego dochodzi spore doswiadczenie wlasciciela w off roadzie i motaniu samochodow terenowych.
nie chcialbym, zeby to, co napisalem powyzej bylo potraktowane jako reklama tylko ewentualna wskazowka przy zakupie swojego wymarzonego auta
wiem, ze ta firma czesto ma w swojej ofercie samochody terenowe [od samiego po hummera], wiec domyslam sie, ze pewnie na forum bedzie kilka osob, ktore tam kupily swoje 4x4 i tez moga sie pochwalic, czy sa zadowolone z zakupu w motorpolu czy tez nie.
a tak przy okazji, to w tym ogloszeniu: http://motorpol.otomoto.pl/index.php?se ... d=C8140097 na ostatnim zdjeciu jest moja viertarka widoczna

znalazlem jeszcze liste z innymi ofertami tej firmy:
http://motorpol.otomoto.pl/index.php?sect=offer
nawet nie wiedzialem, ze tyle samurai mieli na sprzedaz

w momencie kiedy samochod jest na miejscu, to mozna go osobiscie sprawdzic i samemu ocenic czy warto brac, dlatego na taka forme zakupu w tej firmie zdecydowalbym sie bez problemu. do tego dochodzi spore doswiadczenie wlasciciela w off roadzie i motaniu samochodow terenowych.
nie chcialbym, zeby to, co napisalem powyzej bylo potraktowane jako reklama tylko ewentualna wskazowka przy zakupie swojego wymarzonego auta

wiem, ze ta firma czesto ma w swojej ofercie samochody terenowe [od samiego po hummera], wiec domyslam sie, ze pewnie na forum bedzie kilka osob, ktore tam kupily swoje 4x4 i tez moga sie pochwalic, czy sa zadowolone z zakupu w motorpolu czy tez nie.
a tak przy okazji, to w tym ogloszeniu: http://motorpol.otomoto.pl/index.php?se ... d=C8140097 na ostatnim zdjeciu jest moja viertarka widoczna

znalazlem jeszcze liste z innymi ofertami tej firmy:
http://motorpol.otomoto.pl/index.php?sect=offer
nawet nie wiedzialem, ze tyle samurai mieli na sprzedaz

we who are not as others
- cornholio78
dzieki chłopaki 

ups!
ale dalem plame - rozpisuje sie na temat jednej z firm, ktora handluje samochodami zamiast dac te linki, co powyzej koledzy z "malego forum". auta dokladnie sprawdzone i konkretnie zrobione. tez polecam 
do tego jak kolega jest konkretnie nastawiony na kupno vitary to koniecznie musi poczytac wszystko na tamtym forum

do tego jak kolega jest konkretnie nastawiony na kupno vitary to koniecznie musi poczytac wszystko na tamtym forum

we who are not as others