vitara w dziale "giełda - rajdy 4x4"

Lj, Samurai, Vitara, Jimny

Moderator: Albert_N

Awatar użytkownika
cornholio78

vitara w dziale "giełda - rajdy 4x4"

Post autor: cornholio78 » ndz lut 07, 2010 8:06 pm

ktoś z kolegów/koleżanek orientuje sie na temat stanu vitarek wystawionych na sprzedaż w dziale giełda? kolega chce kupić vitarę i prosił o pomoc, a moim zdaniem najlepiej kupić auto od kogos z naszego forum

Awatar użytkownika
Colicab
Kontaktowanie:

Re: vitara w dziale "giełda - rajdy 4x4"

Post autor: Colicab » ndz lut 07, 2010 10:33 pm

ktora konkretnie? Jedna jest z gdanska, to moze bylbym w stanie ja oblookac wstepnie
Nie jeżdżę w błocie bo można się zakopać
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4

Awatar użytkownika
cornholio78

Post autor: cornholio78 » pn lut 08, 2010 7:32 pm

obojętnie która, kolega szuka vitary, jest napalony, zdeseprowany i mu sie spieszy, więc istnieje duże ryzyko zakupu miny.
Nie chcę żebys specjalnie jeździł i oglądał - choć bardzo mi miło i doceniam chęci :)2
Pomyslałem że może ktos z forum ma do sprzedania vitare lub zna którąś z tych z działu gielda i cos poleci

Awatar użytkownika
arek_m

Post autor: arek_m » wt lut 09, 2010 1:30 pm

obecnie jest tam jedna viertarka z nowej rudy [firma nazywa sie motorpol]. ja tam kupilem swoja, ale na innych zasadach, tzn.: zamowilem u wlasciciela sciagniecie z rzeszy. osobiscie jestem zadowolony z mojej chociaz znalezenie tego konkretnego egzemplarza i sciagniecie trwalo sporo czasu. do tego cena byla dosyc wysoka. wtedy zdecydowalem sie na sciagniecie z zachodu, bo wydawalo mi sie, ze auto bedzie bardziej zadbane i w lepszym stanie niz kupione w polsce. jednak nie bylo :(
w momencie kiedy samochod jest na miejscu, to mozna go osobiscie sprawdzic i samemu ocenic czy warto brac, dlatego na taka forme zakupu w tej firmie zdecydowalbym sie bez problemu. do tego dochodzi spore doswiadczenie wlasciciela w off roadzie i motaniu samochodow terenowych.
nie chcialbym, zeby to, co napisalem powyzej bylo potraktowane jako reklama tylko ewentualna wskazowka przy zakupie swojego wymarzonego auta ;)
wiem, ze ta firma czesto ma w swojej ofercie samochody terenowe [od samiego po hummera], wiec domyslam sie, ze pewnie na forum bedzie kilka osob, ktore tam kupily swoje 4x4 i tez moga sie pochwalic, czy sa zadowolone z zakupu w motorpolu czy tez nie.

a tak przy okazji, to w tym ogloszeniu: http://motorpol.otomoto.pl/index.php?se ... d=C8140097 na ostatnim zdjeciu jest moja viertarka widoczna ;) :)21

znalazlem jeszcze liste z innymi ofertami tej firmy:
http://motorpol.otomoto.pl/index.php?sect=offer
nawet nie wiedzialem, ze tyle samurai mieli na sprzedaz :o
we who are not as others

Awatar użytkownika
piotek55
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: piotek55 » wt lut 09, 2010 3:15 pm

kozioU

Post autor: kozioU » wt lut 09, 2010 5:04 pm

Awatar użytkownika
cornholio78

Post autor: cornholio78 » wt lut 09, 2010 5:56 pm

dzieki chłopaki :)2

Awatar użytkownika
arek_m

Post autor: arek_m » śr lut 10, 2010 11:24 am

ups! :oops: ale dalem plame - rozpisuje sie na temat jednej z firm, ktora handluje samochodami zamiast dac te linki, co powyzej koledzy z "malego forum". auta dokladnie sprawdzone i konkretnie zrobione. tez polecam ;)
do tego jak kolega jest konkretnie nastawiony na kupno vitary to koniecznie musi poczytac wszystko na tamtym forum ;)
we who are not as others

ODPOWIEDZ

Wróć do „Suzuki”