zderzak offroad samurai - projekt
Moderator: Albert_N
zderzak offroad samurai - projekt
Witam. CZy ktoś z forumowiczów dysponuje może zwymiarowanym projektem zderzaka do Samuraja ala Calmini pod wyciągarkę ? Jeżeli ktos mógłby się podzielić tymi danymi byłbym wdzięczny. Chętnie w autocadie. Mam znajomego który może mi to wyciąć laserem, pospawać i pomalować proszkowo a nie chce mi się i nie mam czas kombinować z natury.
Re: zderzak offroad samurai - projekt
biedny inżynier 
"[cenzura] no nie, no po prostu [cenzura] no nie!"

Wyszukiwarka działa jak zwykle zajefajnie więc nic nie znalazłem. A jeśli chodzi o przyklejone to który masz na myśli ? Strasznie na tym forum nerwowi jesteście jeśli chodzi o powtarzające się pytania. korzystam z kilku forum motocyklowych i samochodowych ale tu jest najwięcej stękania. Proponuję więcej cierpliwości a mniej ognia z rury

przeciez ci podalem linka
jest jeden przyklejony temat z wymiarami zderzaka i nawet chyba z rysunkami w cadzie
pozdrawiam
i nie odbieraj jako atak na siebie ale czasami lepiej przynajmniej z grubsza przeleciec tematy przyklejone bo duzo informacji jest tam zawartcyh
jest jeden przyklejony temat z wymiarami zderzaka i nawet chyba z rysunkami w cadzie
pozdrawiam

i nie odbieraj jako atak na siebie ale czasami lepiej przynajmniej z grubsza przeleciec tematy przyklejone bo duzo informacji jest tam zawartcyh

biedny inżynier 

Wielkie dzięki poreb. Czegoś takiego właśnie szukałem.
Przepraszam, bo może się faktycznie za szybko zjeżyłem a nie zauważyłem przyklejonego linku. jeszcze raz dzięki.

Przepraszam, bo może się faktycznie za szybko zjeżyłem a nie zauważyłem przyklejonego linku. jeszcze raz dzięki.