przespawanie felg
Moderator: Albert_N
przespawanie felg
czeszko mam pytanko co sie bardziej opłaca; przespawanie orginalnych felg czy kupić jakieś orginalne + jezeli org.to jakiej firmy i cena za szt.moze jeszcze ktos odbił sie o temat przespawania felg i wie ile biorą za szt.dzieki pozdro
jeep zj 4,0
Re: przespawanie felg
50/szt
( przespawanie felg ) zna ktoś moze adres firmy gdzieś na slasku co sie tym zajmują?
jeep zj 4,0
a nie lepiej trójkąty odwrócić i dać dystans 5mm?
Jeep ZJ 96' 5.2 lift 4,5", 33" był
pisane po 23 nie jest pawdziwe

Też bym był zainteresowany namiarem na jakąś firmę z okolic bielska jeśli ktoś posiada
Rzeczy niemożliwe wykonuje od ręki, na cuda trzeba dzień czekać!
odwracanie felg to średnie wyście. poza tym wentyl masz od środka i nie najlepiej to wygląda...w moim przypadku przynajmniej
jeep zj 4,0
Wentyl można zaspawać i nawiercić otwór po właściwej stronie, po drugie im szersza felga tym lepiej jest na niej opona opięta oczywiście bez przesady. Mam w Taty suzuce 235/75 r15 na odwróconych trójkątach i powiem tak opona jest tak jakby ściśnięta przez felgę kolega miał ten sam rozmiar na feldze 7" no i wyglądało to pięknie. Słyszałem o patencie pozostawienia środka z felgi trójkątnej i wspawaniu to w obręcz 7" stalową od merca jakiegoś tam. Ale pojawia się pytanie czy ma to sens bo za cenę trójkątów które masz i możesz sprzedać i ewentualne przeróbki kupisz felgi gotowe używane lub po małej dokładce nowe.Kris2010 pisze:odwracanie felg to średnie wyście. poza tym wentyl masz od środka i nie najlepiej to wygląda...w moim przypadku przynajmniej
Zielony Hijszpan TEAM SŁAWNO 4X4
ja na poczatek olałem sprawe przespawania entyli, zobaczxe czy będę często urywał je w terenie i jak z dojściem do nich.
wiem ze nie ingerowałem w felge, nie musialem sie martwic o proste przespwanie i to ze potem kolo lata jak w wozie drabiniastym...
wiem ze nie ingerowałem w felge, nie musialem sie martwic o proste przespwanie i to ze potem kolo lata jak w wozie drabiniastym...
Jeep ZJ 96' 5.2 lift 4,5", 33" był

zależy komu zlecisz
jak to jakiś wujek stefan w piwnicy robie to na bank bedzie latało na lewo i prawo.../\/\/\/

jeep zj 4,0
Panowie i co z tym namiarem z okolic bielska
Ja akurat chce przespawać mangelsy 7j et(-12)

Rzeczy niemożliwe wykonuje od ręki, na cuda trzeba dzień czekać!
Ja mogę Wam polecić Arka "Komandosa" z Jeleniej Góry.
Mi robił i jest OK
Wiem wiem to trochę daleko od Was.
Mi robił i jest OK
Wiem wiem to trochę daleko od Was.