PS.
Czytałem podobne tematy ale już jest jeden wielki bałagan w nich i nie są za świerze także prosze kasztanki zachowac na inne okazje

Moderator: Albert_N
yoger pisze:A stronę danielsa już przewertowałeś? On motał na springi samca.
Myszono pisze:Przyszedł czas że myślę poważnie o zmocie springów swoim samcu. W związku z tym chciał bym zasięgnąc opini znawców tego typu tematyki. Pytanie brzmi jaka zmotka jest najbardziej optymalna do samca (od czego springi i inne elementy niezbędne do przeróbki) - nie chodzi mi tu oczywiście o jakieś zestawy firmowe ale o przeszczepy z innych "tanich" wysłużonych aut itp. - proszę podpowiedzenie/naprowadzenie na najbardziej racjonalną optymalną do suzy zmote.
PS.
Czytałem podobne tematy ale już jest jeden wielki bałagan w nich i nie są za świerze także prosze kasztanki zachowac na inne okazje
nie da sie jednoznacznie odpowiedzieć jak dobrze zrobić...Myszono pisze:Przyszedł czas że myślę poważnie o zmocie springów swoim samcu. W związku z tym chciał bym zasięgnąc opini znawców tego typu tematyki. Pytanie brzmi jaka zmotka jest najbardziej optymalna do samca (od czego springi i inne elementy niezbędne do przeróbki) - nie chodzi mi tu oczywiście o jakieś zestawy firmowe ale o przeszczepy z innych "tanich" wysłużonych aut itp. - proszę podpowiedzenie/naprowadzenie na najbardziej racjonalną optymalną do suzy zmote.
PS.
Chodzi Tobie o zastosowanie tzw. sierżanta z tyłu? O ile dobrze pamiętam to Range Rover posiada również to rozwiązanie, a jego zawieszenie jest wstanie ładnie sie krzyżować.toshimin pisze:wykrzyż dobry daje zawieszenie jak w Vitarze (tylne)...i chyba lepszy niż na wahaczach z disco...ja właśnie będę sobie takie robił a przód wezmę disco albo jakies z rur...może matiz...zobaczymy..
Jak by Ci sie nudziło to daleko nie maszMyszono pisze:Czytałem podobne tematy ale już jest jeden wielki bałagan w nich i nie są za świerze także prosze kasztanki zachowac na inne okazje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości