mocowanie lusterka w samuraju
Moderator: Albert_N
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
mocowanie lusterka w samuraju
mam taki problem, ze chwilowo jestem bez prawego lusterka, a przydaloby sie jakies. Stare lusterko jest juz bardzo nadwyrezone - chodzi mi tu o mocowanie. Z czego mozna dopasowac lusterko lub z czego mozna dopasowac mocowanie do lusterka? Jak macie jakies pomysly to dajcie znac, bo sie troche ciezko w taka pogode jezdzi.
Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Re: mocowanie lusterka w samuraju
Ale w sensie mocowanie do blachy drzwi czy mocowanie szkła do plastiku/obudowy lustra czy też górnej części lusterka do stopki
Pozdr.

Pozdr.
SJ413 wysoka blaszanka, mazur +2cm reszta seria, w stanie rozkładu reanimowana....
-
-
- Kontaktowanie:
aby nie wiercić nowych otworów w drzwiach , można wyrzeźbić adapterek z blachy 

Jest Samurai 1,3 '90 , BF Goodrich 235/75R15 KM2 .
Był Wrangler YJ 4,0 HO
Była Vitara
Był Wrangler YJ 4,0 HO

Była Vitara
ja zrobiłem to mocowanie z kątownika, miałem tylko jedno to zrobiłem lustrzane odbicie tego co jest po przeciwnej stronie za pomocą szlifierki kątowej, wyrzynarki i wiertarki
Dostanie tego jest dość ciężkie, hieny chcą z całym lusterkiem to wysyłać ~100zł

Dostanie tego jest dość ciężkie, hieny chcą z całym lusterkiem to wysyłać ~100zł
Suzuki Samurai - samurai.org.pl
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
no wlasnie chodzi mi o mocowanie lusterka do blacy - stare jest rozwalone i ma zupelnie gdzie indziej otwory, a nie chce znowu dziurawic drzwi w kilkunastu miejscach.
Slavok - chyba bede musial sam wyrzezbic takie samo mocowanie, bo widzialem juz ceny na alledrogo - od 80 zl bez kosztow wysylki za lusterko. Niech sie tylko troche cieplej zrobi to sie za to wezme
Slavok - chyba bede musial sam wyrzezbic takie samo mocowanie, bo widzialem juz ceny na alledrogo - od 80 zl bez kosztow wysylki za lusterko. Niech sie tylko troche cieplej zrobi to sie za to wezme

Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Kup uniwersalnego wesema za 20zł. Pasuje w otwory drzwiowe i trochę widać do tyłu.
Trzeba tylko mocno skręcić śrubę regulacyjną, bo od wstrząsów opadają i wiszą jak to określono "jak uszy jamnika"
Trzeba tylko mocno skręcić śrubę regulacyjną, bo od wstrząsów opadają i wiszą jak to określono "jak uszy jamnika"

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Dzieki za info Kostuch
chyba tak zrobie 

Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Kostuch pisze:Kup uniwersalnego wesema za 20zł. Pasuje w otwory drzwiowe i trochę widać do tyłu.
Oszukujesz

Inflacja szalejeKwadrat pisze:Kostuch pisze:Kup uniwersalnego wesema za 20zł. Pasuje w otwory drzwiowe i trochę widać do tyłu.
Oszukujeszprawie 30zł

Rok temu były po 20 z groszami.
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.