Witam.
Sprawa wygląda tak.
NIE działały mi nawiewy tak jak trzeba, rozebrałem deskę rozdzielczą, żeby uporać się jeszcze z elektryką.
Pytanie brzmi.
Czy robił, widział ktoś kiedyś deskę rozdzielczą z blachy ryflowanej?
Widziałem coś takiego kiedyś w landku, wyglądało to bardzo fajnie.
Czy przekładał ktoś kiedyś bezpieczniki wyżej?Te z kabiny,albo te z pod maski?Zalewanie wodą im nie służy..
Dzięki za odpowiedzi.
Samurai stworzenie deski rozdzielczej z blachy i inne pyt
Moderator: Albert_N
Re: Samurai stworzenie deski rozdzielczej z blachy i inne p
czolem,
ja przekladalem puszke bezpiecznikow na deske rozdzielcza. Mialem zamiar strugac cos z blachy, ale mi przeszlo. Co ma dzialanie nawiewow do plastiku deski ? zajrzyj pod spod, sprawdz czy wodziki od klapek i zaworow chodza i czy plastikowe przewody powietrzne sa na miejscach - trzba miec gietkie raczki, ale da sie wszedzie lape wsadzic. Powodzenia
ja przekladalem puszke bezpiecznikow na deske rozdzielcza. Mialem zamiar strugac cos z blachy, ale mi przeszlo. Co ma dzialanie nawiewow do plastiku deski ? zajrzyj pod spod, sprawdz czy wodziki od klapek i zaworow chodza i czy plastikowe przewody powietrzne sa na miejscach - trzba miec gietkie raczki, ale da sie wszedzie lape wsadzic. Powodzenia

Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Siema!
Chciałem ją zdjąć żeby uporządkować kable , przełożyć bezpieczniki, ogarnąć radio itd,żeby raz wszystko od początku do końca było dobrze zrobione..
Chciałem ją zdjąć żeby uporządkować kable , przełożyć bezpieczniki, ogarnąć radio itd,żeby raz wszystko od początku do końca było dobrze zrobione..
Podpatrzone w Bad Kissingen
[URL=http://img51.imageshack.us/i/42879 ... .jpg[/img]
Uploaded with ImageShack.us[/url]
[URL=http://img51.imageshack.us/i/42879 ... .jpg[/img]
Uploaded with ImageShack.us[/url]
Dzika Koza
wielkie dzięki!!! wygląda fajnie:D ja mam 99 rok ale coś wymyślę.
Pozdro
Pozdro