Przedłużanie wału
Moderator: Albert_N
Przedłużanie wału
Mam pytanie gdzie w trójmieście i okolicach mogę przedłużyć wał w normalnej cenie:) uprzedzę odpowiedzi typu "flansze" itd bo brakuje 12cm:) W Gdyni zaproponowali mi 300zł za takową usługę i ciekawy jestem czy jest jakaś inna firma poza Crystan która mogła by to zrobić. Myślę jeszcze żeby oddać to do jakiegoś ślusarza a potem tylko go wyważyć i może wyjdzie taniej
Pajero 2.5 93r. było i nigdy więcej!!
Suzuki Samurai 88r. 1.3 gaznik , sprezyna
Ride or Die ]:->
Re: Przedłużanie wału
12 cm to sporo, a więc trzeba wyważać już. Ja tam sobie na tokarce przedłużyłem o 6cm po czym zespawałem przy uzyciu licznika zegarowego no i nie bije. Podbij do Marka Vandall - przesłał mi kiedys numer, ale go gdzieś zapodziałem.
4x4 Tczew
nr ma w profilu
a on się w takie coś bawi? wydaje mi się że pisał coś kiedyś gdzieś że zleca...a może to nie on hmm... 

Na leczkowej we Wrzeszczu gościu robi wały. 300 pln płaciłem u niego za wymianę wieloklinu na nowy 2 x większy, przy czym sam wieloklin kosztował 180 pln. Sądzę że samo przedłużenie będzie tańsze. Niestety nie wiem jak on się nazywa, mam tylko numer telefonu do niego kto chce mogę przesłać na email.
saamurai jeśli możesz to wyślij mi na pw nr do tego gościa, będę wdzięczny 

Części terrano
tuning silników
diesel fan 669936377
tuning silników
diesel fan 669936377
to ja tez poproszę o nr telefonu
dodam jeszcze link wygrzebany z googla:) http://morski.org.pl/forum/printview.ph ... ecd5f5aa52
dotyczy to właśnie pana fachowca o którym mówi kolega saamurai
dotyczy to właśnie pana fachowca o którym mówi kolega saamurai

a w Małopolsce ktoś fachmana nie zna takiego ? bo mi to 600zł za wymianę wieloklinu jeden pan z Bielska powiedział...
Suzuki Samurai - samurai.org.pl
Pan Palacz w Koźmicach (koło Wieliczki) 503304001. Bawi się w 4x4, to właścicel i twórca SMAPAL-aslavok pisze:a w Małopolsce ktoś fachmana nie zna takiego ? bo mi to 600zł za wymianę wieloklinu jeden pan z Bielska powiedział...

Bartek
a więc zadzwoniłem, zapytałem i wiem:) samo przedłużenie 12cm + wyważenie będzie kosztowało w przybliżeniu około 120zł czyli tragedii niema
Dodam jeszcze, że ten miły pan wymienił mi całkiem gratis krzyżak który mu dałem 

Polecam Met Max z Odrano Woli koło Grodziska.qwai pisze:A może w Warszawie znacie tak tanich specjalistów![]()
Jimny M16A
Żuk A161H 4C90 + Eaton TS5-21
Żuk A161H 4C90 + Eaton TS5-21