nowy
Moderator: Albert_N
nowy
cześć jestem tu nowy w tym tygodniu kupiłem geo tracker 95 w automacie dla żony no i
z napędem tylko na tył (niestety) za to w bardzo ładnym stanie. Pewnie będę chciał go trochę
dubnąć ale wiadomo nie ekstremalnie może jakieś at-ki, plus 2", poliuretany.
Pozdrawiam
Błażej Pabianice
z napędem tylko na tył (niestety) za to w bardzo ładnym stanie. Pewnie będę chciał go trochę
Pozdrawiam
Błażej Pabianice
Re: nowy
piwo
biała jak śnieg vitara - pa pa...
Czerwonoskóry xj 1988 - pa pa...
Toyota Hiace 4wd 2003
biała jak śnieg vitara - pa pa...
Czerwonoskóry xj 1988 - pa pa...
Toyota Hiace 4wd 2003
-
-
- Kontaktowanie:
KonarskiS pisze:Jak chcesz dłubać to sprzedaj i kup 4wd..
Popieram.Bezsens liftować4x2 , no chyba że tylko dla walorów estetycznych . To auto i tak nie będzie robiło w terenie .
Jest Samurai 1,3 '90 , BF Goodrich 235/75R15 KM2 .
Był Wrangler YJ 4,0 HO
Była Vitara
Był Wrangler YJ 4,0 HO

Była Vitara
masakramitsu91 pisze:cześć jestem tu nowy w tym tygodniu kupiłem geo tracker 95 w automacie dla żony no i
Pozdrawiam
Błażej Pabianice

NO I JEST RZOPA
A chociaż tanio kupiłeś? Jak tanio to może nawet opłaci się przerobić na 4x4 a bez tego jakiekolwiek przeróbki są bez sensu.mitsu91 pisze:cześć jestem tu nowy w tym tygodniu kupiłem geo tracker 95 w automacie dla żony no i
Pozdrawiam
Błażej Pabianice

Podpowiem Ci, że jak już masz skrzynię 2WD to najlepiej od razu kupuj reduktor od samuraia.

na forum vitary ostatni byla za 200 zł z 2wdAśka&Kuba pisze:skrzynie chętnie od kupię