pytanko o lampy
Moderator: Albert_N
pytanko o lampy
witam mam pytanie może ktoś wie czy do sidekicka kanadyjskiego pasują przednie lampy ze zwykłej europejskiej witary bo mam te z oddzielnymi kierunkami i w jednej dziura od kamienia i nie wiem czy kupic dwie od vitary czy szukać kanadyjskiej.
Re: pytanko o lampy
dziendobry
podejda
jak sie dobrze pomysli to i z golfa podejda
i z bmw tez podejda

podejda
jak sie dobrze pomysli to i z golfa podejda
i z bmw tez podejda

Pierw sie przywitaj w odpowiednim watku a pozniej wal w butach na dywan.arek9291 pisze:witam mam pytanie może ktoś wie czy do sidekicka kanadyjskiego pasują przednie lampy ze zwykłej europejskiej witary bo mam te z oddzielnymi kierunkami i w jednej dziura od kamienia i nie wiem czy kupic dwie od vitary czy szukać kanadyjskiej.
Podejda ,do geo trackera zakladalem vitarowe,podeszly bez problemu i przeróbek.
Suzuki Li80
Suzuki Sj413
Suzuki Sv650S Za powyższe brednie nie biorę pieniędzy i odpowiedzialności
Suzuki Sj413
Suzuki Sv650S Za powyższe brednie nie biorę pieniędzy i odpowiedzialności
dzięki za podpowiedz i sory że z butami na dywany ale dopiero zaczynam i nie znam obyczajów
- omnic
- jestem tu nowy...
Z tego co pamiętam trzeba troszkę przerobić podłączenia żarówek.daro 16v pisze:Pierw sie przywitaj w odpowiednim watku a pozniej wal w butach na dywan.arek9291 pisze:witam mam pytanie może ktoś wie czy do sidekicka kanadyjskiego pasują przednie lampy ze zwykłej europejskiej witary bo mam te z oddzielnymi kierunkami i w jednej dziura od kamienia i nie wiem czy kupic dwie od vitary czy szukać kanadyjskiej.
Podejda ,do geo trackera zakladalem vitarowe,podeszly bez problemu i przeróbek.
Suzuki Vitara 94 r 1.6 8V 3d snorkel
Lift zawieszenia Opony KL-71
Body lift, winda
Lift zawieszenia Opony KL-71
Body lift, winda