Zaiwas Samuria.- wachacze
Moderator: Albert_N
Zaiwas Samuria.- wachacze
Panowie czy orginalen tylne wachacze z vitary moge dac do samuraia na tyl przy springach ?
Samurai z Baleno 1.6 16 V, Springi w trakcie 

Re: Zaiwas Samuria.- wachacze
W zestawie z sierżantem, tak. Ewentualnie inna kombinacja która ma prawo działać 

A nie można na samych wahaczach ? Czemu ?
SAMIK LILA-LONG - very special edition 
WARKA-TEAM

WARKA-TEAM
bo już przy 20 km/h przestaniesz w drogę trafiać.. coś musi trzymać most 'na boki'..
'częściej patrzę się na wschód, chyba tam patrzę od zawsze...'
No a panhard ? zamiast sierzanta ?
Samurai z Baleno 1.6 16 V, Springi w trakcie 

ale wtedy wahacze z podwójnym mocowaniem (żeby się most nie obracał w okół włąsnej osi) i o wykrzyżu możesz zapomnieć 

Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Popraw tytuł tematu i.. jedź do warsztatu, sam Sie za to nie zabieraj Narazie 

A ma ktoś może foty tyłu na sierżancie jednocześnie z mechaniczną wyciągarką?Salata123 pisze:W zestawie z sierżantem, tak. Ewentualnie inna kombinacja która ma prawo działać
Powoli przygotowuje się do takiej przeróbki (instalacja mechanika z BRDMa i przeróbki na sprężyny) i jakoś jak tak się przymierzam to wychodzi mi na to że
mocowania sierżanta i wyciągarki wypadają mniej więcej w tym samym miejscu i nie bardzo to chce się razem zmieścić.
Subaru Outback 2,5 + Jeep Cherokee 4,0 + Suzuki Samurai 1,3
To zrób na radiusach i panhardzie - wykrzyżu nie będzie, ale chociaż nie pogniesz ich tak łatwo 

SJ416
Tam, gdzie nie ma wolności, nie ma ani praw, ani obowiązków - N. B.
Tam, gdzie nie ma wolności, nie ma ani praw, ani obowiązków - N. B.
No jak nic innego nie wymyślę to tak pewnie zrobię. Bo w 4-linka to mi się nie chce bawić, zresztą to będzie podobny problem z miejscem jak przy sierżancie...Didymos pisze:To zrób na radiusach i panhardzie - wykrzyżu nie będzie, ale chociaż nie pogniesz ich tak łatwo
Nie wiem co Cię tak kolego boli w tych wahaczach łapanych w dwóch punktach. ja mam... i na wyrzyż jakoś nie narzekam. Jak będą odpowiednio długie to będzie śmigać
4x4 Tczew
No też mam taką nadzieję, że jednak na radiusach z tyłu jakiś wykrzyż będzie.ŁeLeK pisze:Nie wiem co Cię tak kolego boli w tych wahaczach łapanych w dwóch punktach. ja mam... i na wyrzyż jakoś nie narzekam. Jak będą odpowiednio długie to będzie śmigać
Planuje radiusy od LJ70, więc myślę że będą dostatecznie długie no i są zakończone szpilką a nie oczkiem.
Ja mam 4linka i stara ale fot tak, żeby Ci pomóc nie posiadamstormy pisze:A ma ktoś może foty tyłu na sierżancie jednocześnie z mechaniczną wyciągarką?Salata123 pisze:W zestawie z sierżantem, tak. Ewentualnie inna kombinacja która ma prawo działać
Powoli przygotowuje się do takiej przeróbki (instalacja mechanika z BRDMa i przeróbki na sprężyny) i jakoś jak tak się przymierzam to wychodzi mi na to że
mocowania sierżanta i wyciągarki wypadają mniej więcej w tym samym miejscu i nie bardzo to chce się razem zmieścić.

Ale pisz, w czym problem, razem tu na forum rozwiążemy

Ja mam 4linka i sami stoi w Izabelinie więc jak chcesz obadać zapraszam
Fascynaci 4x4