Ale możesz mieć farta...otwórz, powąchaj - ale się nie zaciągaj - jak bardzo wali amoniakiem - popij wodą

Moderator: Zbowid
Zbiorniki paliwowe maluje sie Phenolepoxydem, wytrzymuje do 85 degC, oraz oleje, niektore kwasy, benzen, oleje roslinne.
Tak,zbiornik na paliwo /on/.Robiłem sobie kiedyś motocyklowy /Fertan,Fedox i co tam jeszcze/-wyszło zayebiście ,ale było tak drogo,ze nawet tego nie szukam.Mówicie,że nie warto tego robić?Wszak nawet jak ropy bedzie niepełno,to i tak podczas jazdy ochlapie wszystkie ścianki i korozja jak bedzie-to minimalna i może wystarczy nieduży jednorazowy filtr przed pompą?
Mozesz byc pewny ze po tym kac jest i glowa napierdziela 3 dni
Nie mów,że próbowałeśMisiek Cypr pisze: ↑śr wrz 04, 2019 8:29 pm............
Mozesz byc pewny ze po tym kac jest i glowa napierdziela 3 dni![]()
.........
Oczywiście że dwuskladnik, z bardzo trudnym reżimem aplikacji. Raczej dwudziestolitrowe. Na tankowcach zbiorniki ładunkowe się tym robi, ale jest to spory procent wartości statku. Coś pod 5 procent, kosztuje przygotowanie powierzchni, aplikacja, materiały, nadzór
Wiem, wiem co to. Ale ziornika paliwa bym nie malowal i tyle od srodka...
oooo to jest myśl, wsadzić świstaka do środka jak skurwiel potrafi zawijać to i pomalować da radę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość