....świeżo po malowaniu lakier był ciemniejszy......po umyciu dodatkowo jeszcze wyblakł....kuuuuupa g........

Moderator: Zbowid
Takie objawy ma farba która przemarzła... przerabiałem to kiedyś,faziuaz pisze:......ja dostałem od sponsora pięć litrów farby "orginalnej",załatwianej przez jakiś kolesi........karnisterek pięciolitrowy ważył ok.8-em kg.....wynik malowania .....porażka(moim zdaniem),pełny mat.......zero połysku,jakby tego było mało,mat przyjmuje tak brud że trudno go usunąć(po prostu brud "wchodzi"w lakier),poniżej fotka....
....świeżo po malowaniu lakier był ciemniejszy......po umyciu dodatkowo jeszcze wyblakł....kuuuuupa g........
WitamZbowid pisze:Podkład epoksydowy tak, wybieraj najlepiej taki co zawiera fosforan cynku - to taki inhibitor korozji i takie podkładysą trwalsze...lub epoksyd zawierający cynk - takie sa najtrwalsze - oba nadają się pod poliuretan.
No lepiej zrobioną blacharkę to takJA'JACEK pisze:A co...... kolega chciałby mieć lepiej niż inni...?punxbrygade pisze: (...)Chodzi mi o produkty Olicona -Interzinc,Intergard.
Jak możesz to podaj ceny i gdzie można nabyć -na prv
ja bym nawet dodał, że doskonałyWąż pisze:na cały samochód bez wnętrza paki zeszło 3/4litra farby... więc wynik powiedziałbym, że bardzo dobry ...
Wężu.... wiem że mam nie skalibrowany prawidłowo monitor..... ale co to za kolor ?Wąż pisze:(...)
można się śmiać, wiem masakra
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości