Jak oczyscic grill
Moderator: Zbowid
Jak oczyscic grill
Jak w temacie. Grill pokryty jest powloka podobna do plastiku. Miejscami to poodlazilo i pojawila sie rdza. Chcialem zerwac calosc i pomalowac.Tylko jest problem bo reszta powloki trzyma sie mocno.Grubosc powloki z tworzywa okolo2mm.Jak sie za to zabrac? Opalarka? Piaskowanie? Czy jakis papier scierny na rotofleksie?
Cholerna sprezynka
zmierz średnicę grilla i poszukaj nowego rusztu w jakimś sklepie z akcesoriami ogrodowymi, pod warunkiem że palenisko się nadaje 
a z innej beczki : mój oryginalny grill w suce też był jakiś taki posmarowany plastikiem i nawet delikatne piaskowanie nie zdjęło całej warstwy.
dlatego tylko pomalowałem i jest ok

a z innej beczki : mój oryginalny grill w suce też był jakiś taki posmarowany plastikiem i nawet delikatne piaskowanie nie zdjęło całej warstwy.

siatki na grill możesz ewentualnie poszukać w sklepie z akcesoriami metalowymi.czaykowski pisze:zmierz średnicę grilla i poszukaj nowego rusztu w jakimś sklepie z akcesoriami ogrodowymi, pod warunkiem że palenisko się nadaje
Eeeech-ja nie sukam siatki na grill tylko swoj stary musze jakos wyczyscic. Dzis pokombinuje z opalarkaOlek1605 pisze:siatki na grill możesz ewentualnie poszukać w sklepie z akcesoriami metalowymi.czaykowski pisze:zmierz średnicę grilla i poszukaj nowego rusztu w jakimś sklepie z akcesoriami ogrodowymi, pod warunkiem że palenisko się nadaje

Cholerna sprezynka
to była tylko sugestja zrobisz jak chceszColorado pisze:Eeeech-ja nie sukam siatki na grill tylko swoj stary musze jakos wyczyscic. Dzis pokombinuje z opalarkaOlek1605 pisze:siatki na grill możesz ewentualnie poszukać w sklepie z akcesoriami metalowymi.czaykowski pisze:zmierz średnicę grilla i poszukaj nowego rusztu w jakimś sklepie z akcesoriami ogrodowymi, pod warunkiem że palenisko się nadaje