Ochrona oklein samochodu
Moderator: Zbowid
Ochrona oklein samochodu
Witam,
mam pytanko, mam auto firmowe, które zostało oklejone, nie tak że projekt nadrukowany na foli i całe auto oblepione, tylko miejscami, taki fajny wzorek, i teraz mam pytanie, jak można to ochronić przed np. zamierzonym zerwaniem przez osoby trzecie? Jakiś lakier ochronny?
mam pytanko, mam auto firmowe, które zostało oklejone, nie tak że projekt nadrukowany na foli i całe auto oblepione, tylko miejscami, taki fajny wzorek, i teraz mam pytanie, jak można to ochronić przed np. zamierzonym zerwaniem przez osoby trzecie? Jakiś lakier ochronny?
CHARIOT Rally Team 4x4
Wydaje mi się że nie potrzebnie się przejmujesz.aduko pisze:Zawsze ktoś się znajdzie komu się nudzi
W dzisiejszych czasach kawałek zerwanej naklejki nie jest już jakimś rarytasem. Chyba że masz z kimś "na pieńku" i zrobi to złośliwie aby zniszczyć.
Ale to również tyczy się każdego samochodu z oklejeniami czy bez.
Może i trochę wolniej ale zawsze do celu.
SUPER Y61 3.0 DIT SUPER
SUPER Y61 3.0 DIT SUPER
Na te naklejki z bezbarwnym to już tylko można boazerię albo siding przykręcićalfik pisze:Pomyśl o sprzedaży - po zdjęciu naklejek i tak będą ślady, ale z bezbarwnym to już mogiła - albo nowy lakier albo "Usługi stolarskie" do końca świata.

Może i trochę wolniej ale zawsze do celu.
SUPER Y61 3.0 DIT SUPER
SUPER Y61 3.0 DIT SUPER