Zniszczylem 3 slupki co teraz?
Moderator: Marcin-Kraków
- Misiek Cypr
-
Zniszczylem 3 slupki co teraz?
Rozwalilem 3 slupki na autostradzie, takie przenośne. Zglaszac to gdzies? GDKIA? Czy firma budujaca/remontujaca?
Autem się zajmie casco, wiec tutaj temat ogarnięty.
Autem się zajmie casco, wiec tutaj temat ogarnięty.
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
Re: Zniszczylem 3 slupki co teraz?
Teraz to... żyj z tym 

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
wszystko zależy, czy udzieliłeś pomocy potrąconym słupkom i czy wezwałeś pomoc.....

Zgłoś.
Ale licz się, że się pomyliłeś i zniknąłeś też pozostałe 300.
Dodatkowo krzywo linie namalowałeś i nie potrafisz studzienek obsadzić równo z asfaltem.
Ale licz się, że się pomyliłeś i zniknąłeś też pozostałe 300.
Dodatkowo krzywo linie namalowałeś i nie potrafisz studzienek obsadzić równo z asfaltem.
Wujek Dobra Rada 

- Misiek Cypr
-
- goralski
-
- Kontaktowanie:
Znaczy trzeba było jeszcze jedną dobę się ocucic 

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
A już jako wisienka na torcie 300 zeta za spowodowanie kolizji

Interes życia. Raz tak zadenuncjowałem siebie za udział w bójce z napastnikami, którzy zniknęli. Na szczęście milicja pozwoliła mi uznać się za zbyt pijanego podczas składania zeznań i nie potwierdzić ich na trzeźwo

tel. 504126172
tel. 504126172
ale, że sam siebie chciałeś zapuszkować... pełen podziwu jestem dla Twej odwagi i uczciwościKabal pisze: ↑pn lis 23, 2020 5:06 pmA już jako wisienka na torcie 300 zeta za spowodowanie kolizji![]()
Interes życia. Raz tak zadenuncjowałem siebie za udział w bójce z napastnikami, którzy zniknęli. Na szczęście milicja pozwoliła mi uznać się za zbyt pijanego podczas składania zeznań i nie potwierdzić ich na trzeźwo![]()

To dłuższa historia. Gdyby nie milicja to wylądowałbym na oiomie. No ale później poprosili o streszczenie wydarzeń sprzed ich przyjazdu... Ja wtedy nie kleiłem, że jak trzech się bije to już jest bójka i z automatu podpada pod prokuratoraAjwen pisze: ↑pn lis 23, 2020 5:19 pmale, że sam siebie chciałeś zapuszkować... pełen podziwu jestem dla Twej odwagi i uczciwościKabal pisze: ↑pn lis 23, 2020 5:06 pmA już jako wisienka na torcie 300 zeta za spowodowanie kolizji![]()
Interes życia. Raz tak zadenuncjowałem siebie za udział w bójce z napastnikami, którzy zniknęli. Na szczęście milicja pozwoliła mi uznać się za zbyt pijanego podczas składania zeznań i nie potwierdzić ich na trzeźwo![]()
![]()
![]()
![]()

tel. 504126172
tel. 504126172
ehhh czyli to nie odwaga i uczciwość... a odurzenie alkoholowe i głupota.... jestem zniesmaczony i rozczaaaaarowany.
a co do ilości w bójce... to nie ma takiego znaczenia ilość ... 3 się bije - bójka, 2 się bije - bójka, 1 .... onanizm

a co do ilości w bójce... to nie ma takiego znaczenia ilość ... 3 się bije - bójka, 2 się bije - bójka, 1 .... onanizm

Ojjj, różnica jest zasadnicza w skutkach prawnych...
A co do głupoty, to jedyne co mogę sobie zarzucić, to fakt, że sprowokowany się broniłem. Mogłem sobie wybrać to albo bezpardonowy wpierdol. Przynajmniej jeden skończył bez zębów.
Młodość

tel. 504126172
tel. 504126172
ehhh przecież widać,ze żartowałem... serio mam aż tak ciężki dowcip jak... niepitol ?
bez przesady

bez przesady

- goralski
-
- Kontaktowanie:
Cicho, nie wywołuj niekatola z lasu krzyży
Sam wylezie z jamy
Zawsze wyłazi.

tel. 504126172
tel. 504126172
- goralski
-
- Kontaktowanie:
A wracając do pytania Miśka:
Wszystko zależy, czy paliwo lałeś z bańki czy z dystrybutora. Jak to drugie to już zapłaciłeś za te słupki
Wszystko zależy, czy paliwo lałeś z bańki czy z dystrybutora. Jak to drugie to już zapłaciłeś za te słupki
Hmm, z tego co pamiętam to nawet w przypadku dochodzenia o wypadek z ustalonym sprawcą gddkia nigdy nie zwracała się do firmy ubezpieczeniowej z żądaniem platnosci za szkody. Myślę więc, że byłby to jakiś precedens Ważne że wszystko dobrze się skończyło.
tel. 509700949
https://www.escape4x4.pl/
https://www.escape4x4.pl/
- Misiek Cypr
-
Slupki, nie były GDAKiA, tylko firma krzak z odcinka remontu.
513549044
513549044
- jarekstryszawa
-
- Kontaktowanie:
Gmina, Powiat i ZDW zawsze u nas dochodzą od sprawcy lub jego ubezpieczyciela.
Spowodowałeś u kogoś szkodę i jestes zobowiązany z mocy prawa do jej naprawienia. Równie dobrze mógłbyś urwać komuś lusterko w samochodzie. Z takim samym ciężarem dowody i tak dalej. Po prostu zgłaszasz to z odpowiedzialności cywilnej. Nie jest jednoznaczne z mandatem. Więc w zasadzie będąc praworządnym obywatelem powinieneś ustalić czyje to byli już słupki, zadzwonić do firmy i powiedzieć że ty to zrobiłeś podać numer polisy i ubezpieczyciela. Jeżeli koszt niewielki, to olej ti bo mają wliczone w koszty, lub objęte klauzulą umowną za zniszczenie lub ubezpieczone.
Ja się w takich sytuacjach denuncjuje, bo się karmy boję
Ja się w takich sytuacjach denuncjuje, bo się karmy boję
tel: 600298546
Zostań Kabalem 
Podpierdol się sam

Podpierdol się sam

- Misiek Cypr
-
Cenie sobie moja fryzure 

513549044
513549044
Tak se myślę Braciak, że czas już na zmianę avatarów. Nie mogę patrzeć na ten ryj jak coś napiszeszBa pisze: ↑śr lis 25, 2020 8:04 amSpowodowałeś u kogoś szkodę i jestes zobowiązany z mocy prawa do jej naprawienia. Równie dobrze mógłbyś urwać komuś lusterko w samochodzie. Z takim samym ciężarem dowody i tak dalej. Po prostu zgłaszasz to z odpowiedzialności cywilnej. Nie jest jednoznaczne z mandatem. Więc w zasadzie będąc praworządnym obywatelem powinieneś ustalić czyje to byli już słupki, zadzwonić do firmy i powiedzieć że ty to zrobiłeś podać numer polisy i ubezpieczyciela. Jeżeli koszt niewielki, to olej ti bo mają wliczone w koszty, lub objęte klauzulą umowną za zniszczenie lub ubezpieczone.
Ja się w takich sytuacjach denuncjuje, bo się karmy boję![]()

tel. 504126172
tel. 504126172
- kpeugeot
-
- Kontaktowanie:
ale ktos to widział jak skosiłeś
i po drugie a one tonie sa takie że to sie potem składa i dalej działa?
a moze tir zdmuchnał i na twój pas wrzuciło?
i po drugie a one tonie sa takie że to sie potem składa i dalej działa?
a moze tir zdmuchnał i na twój pas wrzuciło?
TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
- Misiek Cypr
-
Widzieli inni kierowcy, mysle ze jeden rozwaliłem, reszta pewnie tylko wywrocona.
Widzieli tylko inni kierowcy, ale pojechali.
Widzieli tylko inni kierowcy, ale pojechali.
513549044
513549044
- Misiek Cypr
-
A jak latasz crossem po lesie, to tez się denuncjujesz?Ba pisze: ↑śr lis 25, 2020 8:04 amSpowodowałeś u kogoś szkodę i jestes zobowiązany z mocy prawa do jej naprawienia. Równie dobrze mógłbyś urwać komuś lusterko w samochodzie. Z takim samym ciężarem dowody i tak dalej. Po prostu zgłaszasz to z odpowiedzialności cywilnej. Nie jest jednoznaczne z mandatem. Więc w zasadzie będąc praworządnym obywatelem powinieneś ustalić czyje to byli już słupki, zadzwonić do firmy i powiedzieć że ty to zrobiłeś podać numer polisy i ubezpieczyciela. Jeżeli koszt niewielki, to olej ti bo mają wliczone w koszty, lub objęte klauzulą umowną za zniszczenie lub ubezpieczone.
Ja się w takich sytuacjach denuncjuje, bo się karmy boję![]()

513549044
513549044