Felgi Mickey Thompson
Moderator: Albert_N
Felgi Mickey Thompson
Czy ktoś z was jeździł lub jeździ na felgach Mickey Thompson?
Jak robią w terenie?
Lepsze od Mangelsów? że lżejsze to wiem. Jeżeli lepsze to pod jakim względem,jeżeli gorsze to też pod jakim?
Czy Mickey Thompson robi tylko alusy ,czy stalówki też?
Jak robią w terenie?
Lepsze od Mangelsów? że lżejsze to wiem. Jeżeli lepsze to pod jakim względem,jeżeli gorsze to też pod jakim?
Czy Mickey Thompson robi tylko alusy ,czy stalówki też?
- heniu w berecie
-
http://www.mickeythompsontires.com/wheels.htmlzu-tec pisze:Nie słyszałem żeby M-T robił felgi (choć nigdy nic nie wiadomo), bo to oponiarze są........![]()
![]()
O to mi chodzi..........no to chyba sobie kupię z czystym sumieniem pod choinkębartosiak pisze:Felgi MT są naprawdę godne polecenia !
Robią felgi do terenówek i to od dawna , charakteryzują się wysoką wytrzymałością na uszkodzenia, są trwalsze od wielu stalówek pseuroterenowych i na dodatek aluminiowe są naprawdę lekkie!

Miałem na myśli że nie robią, tylko sprzedają pod swoją marką robione przez kogoś innego - ale na pewno lepsze niż mangelsy, bo mangelsy to masówka brazylijska.....cherokez pisze:O to mi chodzi..........no to chyba sobie kupię z czystym sumieniem pod choinkębartosiak pisze:Felgi MT są naprawdę godne polecenia !
Robią felgi do terenówek i to od dawna , charakteryzują się wysoką wytrzymałością na uszkodzenia, są trwalsze od wielu stalówek pseuroterenowych i na dodatek aluminiowe są naprawdę lekkie!

Ide se też prezent kupić....

JimnyJeans + 2" - jeździmy bez śladów