Jak się odwrac felgi
Moderator: Albert_N
sory przeoczyłem że ktoś o coś pytał, ja dałem 150 za 4szt nie za jedną i do tego mi przemotali felgi od nissana 6 śrub na suke 5 śrub i odstawili ile się dało na zewnątrz,
biga jeździ na moich starych felgach które sam robiłem wcześniej ja zrobiłem nimi dwie imprezy i jeszcze misiek pycił na nich pół roku biga jeszcze się do mnie odzywa więc chyba złe nie były
a koledze z bielska moge odpowiedzieć na @ albo coś jak go jeszcze interesuje bo nie wiem czy tam jeszcze robią takie żeczy.
biga jeździ na moich starych felgach które sam robiłem wcześniej ja zrobiłem nimi dwie imprezy i jeszcze misiek pycił na nich pół roku biga jeszcze się do mnie odzywa więc chyba złe nie były

a koledze z bielska moge odpowiedzieć na @ albo coś jak go jeszcze interesuje bo nie wiem czy tam jeszcze robią takie żeczy.
-
- Kontaktowanie:
We wroclawiu kosztuje to 100zł od sztuki. Jakby ktos chcial to moge dac numer tel. W gazie czy uazie to napewno nie ma sesu
WWW.FCSERWIS.PL ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, USUWANIE FAP DPF EGR, IMMOBILIZERY
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
-
- Kontaktowanie:
Maq pisze:Dystans trzeba kupić, potem trzeba kupić dłuższe szpilki, a potem jeszcze ma się dużo ciężkiego żelaza w miejscu wrażliwym (na ciężar).
Jak już zmieniać offset, to albo inna felga, albo przespawać. Szybciej, lepiej, taniej

ja sam odwracałem i gościowi na wyważarce szczęka opadła

człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
a co taka tragediaPM metal tuning pisze:Maq pisze:Dystans trzeba kupić, potem trzeba kupić dłuższe szpilki, a potem jeszcze ma się dużo ciężkiego żelaza w miejscu wrażliwym (na ciężar).
Jak już zmieniać offset, to albo inna felga, albo przespawać. Szybciej, lepiej, taniej![]()

UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień
PM metal tuning pisze:Maq pisze:Dystans trzeba kupić, potem trzeba kupić dłuższe szpilki, a potem jeszcze ma się dużo ciężkiego żelaza w miejscu wrażliwym (na ciężar).
Jak już zmieniać offset, to albo inna felga, albo przespawać. Szybciej, lepiej, taniej![]()
A masz jakieś fotki

Władek - Kraków
Bart03 pisze:a co taka tragediaPM metal tuning pisze:Maq pisze:Dystans trzeba kupić, potem trzeba kupić dłuższe szpilki, a potem jeszcze ma się dużo ciężkiego żelaza w miejscu wrażliwym (na ciężar).

człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
PM metal tuning pisze:Władek już u mnie był i dobrze jakby opowiedział, pokazał, sie pochwalił jak działa ... i świeci ..... i sie rusza.....
Syćkie mnie, panie, goniom o foty...

Już niedługo odbędzie się prezentacja, gdzie jednym z najmocniejszych punktów będzie deska rozdzielcza. Jacku! Jeszcze raz Ci dziękuję za Twoją pracę, ale oficjalnie będę dziękował przy najbliżzej okazji.
A kto to jest Kacper?

Władek - Kraków
Wladek - warto....Władek pisze:No dobrze, czy ktoś może choć w przybliżeniu określić w jaki sposób zmieni się (zwiększy) rozstaw kół po odwróceniu felg? Czy zabieg ten rzeczywiście znacząco wpływa na stabilność pojazdu w terenie? I pytanie do użytkowników odwróconych felg w UAZ-ie: warto? czy nie warto?

MOC&OFFROAD-GOOD IDEA 
CHYBA UAZ V8 6.2
PREZES KLUBU NOCNYCH KASZTANIARZY 4x4

CHYBA UAZ V8 6.2

MOC pisze:Wladek - warto....Władek pisze:No dobrze, czy ktoś może choć w przybliżeniu określić w jaki sposób zmieni się (zwiększy) rozstaw kół po odwróceniu felg? Czy zabieg ten rzeczywiście znacząco wpływa na stabilność pojazdu w terenie? I pytanie do użytkowników odwróconych felg w UAZ-ie: warto? czy nie warto?
No dobra, przekonaj mnie, że warto odwrócić felgi w UAZ-ie. Zaczynamy: felgi w UAZ-ie warto odwrócić, dlatego że:
1.

Władek - Kraków
mozna zalozyc szersze a co za tym idzie i wieksze kapcie
poprawia sie stabilnosc pojazdu przy przechylach - szerszy rozstaw kol
wogole sie poprawia stabilnosc...
ale jak powiedzial Baku lepiej kupic mangelsy i dac sobie spokoj z odsadzaniem, albo dorobic dystanse
poprawia sie stabilnosc pojazdu przy przechylach - szerszy rozstaw kol
wogole sie poprawia stabilnosc...

ale jak powiedzial Baku lepiej kupic mangelsy i dac sobie spokoj z odsadzaniem, albo dorobic dystanse

MOC&OFFROAD-GOOD IDEA 
CHYBA UAZ V8 6.2

CHYBA UAZ V8 6.2

banan pisze:Władku...powiem Ci bez zgryźliwości aczkolwiek może tak wyglądać...jak nie posiadasz wspomagania kierownicy i hamulców tarczowych to może się to dla Ciebie skończyć spotkaniem z Tym który nad tobą czuwa...mówię poważnie...Władek pisze: No dobra, przekonaj mnie, że warto odwrócić felgi w UAZ-ie.

Zgłębiam zagadnienie teoretycznie

Władek - Kraków