a jakcrsv pisze:KAMES 76 pisze:dętka !
Powoli mysle o staunie w sumie też dętka

Moderator: Albert_N
a jakcrsv pisze:KAMES 76 pisze:dętka !
Powoli mysle o staunie w sumie też dętka
na mechanicznym bedloku można w akcie desperacji przejechać sporo trasy na zerowym ciśnieniurokfor32 pisze:Klejenie sie nie sprawdza. Trzyma trochę lepiej, ale i tak nie gwarantuje, że opona nie zejdzie. A jak już zejdzie, to jest od cholery roboty, żeby te pozostałości kleju całkowicie usunąć, bo robią się takie "kulki" i za cholerę nie można nadmuchać opony, bo się doszczelnić nie chce.
ja dziś usłyszałem dwie opinie od użytkowników, dobrą i złąmaristez pisze:ale niema nikogo czytającego wątek co jeździł na staunie? zeby sie wypowiedział?
to na mechaniczne załóż dmuchanemargod pisze:ja dziś usłyszałem dwie opinie od użytkowników, dobrą i złąmaristez pisze:ale niema nikogo czytającego wątek co jeździł na staunie? zeby sie wypowiedział?Byłem zdecydowany na stauna, ale teraz sam nie wiem
Przydałoby się więcej informacji.
ja dziś usłyszałem dwie opinie od użytkowników, dobrą i złąmargod pisze:
a wiesz, że to wcale nie głupi pomysłFlor pisze: to na mechaniczne załóż dmuchane
jeden gościu cały rok jeździł i se chwali (ale mało wiarygodny jest, bo wiruje tym towaremcrsv pisze: Jakie opinie ciekawy jestem
Bardziej wiarygodne by było gdyby tylko wirował , a nie jeździł na tym co wiruje ?margod pisze: jeden gościu cały rok jeździł i se chwali (ale mało wiarygodny jest, bo wiruje tym towarem)
śmigasz na autostradach na niskim ciśnieniuMasmo pisze: Warto iść w stauny do auta turystycznego które będzie też jeździć sporo po autostradach?
Na autostradach będzie nominalne, jak zjadę na plaże będzie niższeFlor pisze:śmigasz na autostradach na niskim ciśnieniuMasmo pisze: Warto iść w stauny do auta turystycznego które będzie też jeździć sporo po autostradach?![]()
przeciez c303 jest bezdetkowy....LechuPL pisze:Czy Staun`a da się założyć na oryginalną felgę volvo c-303 , czyli dętkowa![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość