rozmiary felg
Moderator: Albert_N
- romaniec tomasz
rozmiary felg
witam panowie i proszę o katalog z rozmiarami felg, jest stronka gdzieś w rajdach z pełnymi danymi na temat felg chodzi o marki i rozmiary, ale szukałem i za diabła nie mogę znależć, proszę o troszkę cierpliwości i danie linka a nie krytykowanie, pozdrawiam
pozdrawiam wszystkich off road-owiczów (509564911)
- romaniec tomasz
- leszek_g
- jestem tu nowy...
Czesc
Dopisuje do tego wątku bo mam pokrewne pytanko: czy felgi od Isuzu Rodeo pierwszej generacji do 1998r beda pasowac do drugiej generacji? To jest podobne auto do Opla Frontery A wiec czy beda pasowac do Frontery B? Tak sie zastanawiam. Moze ktos zna odpowiedz???
Pozdo
LG
Dopisuje do tego wątku bo mam pokrewne pytanko: czy felgi od Isuzu Rodeo pierwszej generacji do 1998r beda pasowac do drugiej generacji? To jest podobne auto do Opla Frontery A wiec czy beda pasowac do Frontery B? Tak sie zastanawiam. Moze ktos zna odpowiedz???
Pozdo
LG
*Isuzu Rodeo 3.2
*Honda VFR 750F
*Honda VFR 750F
Dlaczego tam Niva jest "1986-1991"Maciej 1 pisze:http://www.rajdy4x4.pl/samochody/felgi-tabela.php

O, i UAZ: "1985-1986"

Może by ktoś to poprawił?
Takie niepełne wpisy tylko powodują zamieszanie. Na upartego ktoś jest w stanie zapytać np. czy koła z '84 pasują do '98 (który wg tej tabelki teoretycznie nie istnieje).
Ostatnio zmieniony pn lut 26, 2007 4:16 pm przez mql, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: rozmiary felg
cos nie działa 

Link nie działa , nigdzie nie mogę namierzyć tej tabeli.
Czy ktoś wie gdzie została przeniesiona?
Pozdro
Czy ktoś wie gdzie została przeniesiona?
Pozdro
long Y60 4.2D @MT33"+2" 

- kb-autostyle
-
- Kontaktowanie:
nie wiem czy Ci pomoże ale zerknij http://www.felgikute.pl/upload/images/T ... giKute.pdf
Jeżdżę na felgach kutych SLIK i dziur się nie boję. Offroadu też nie. Polecam.